Persoonlijk

Kim’s maand – September en oktober

Den Haag

Het is weer tijd voor een maandupdate! En hoewel ik dit keer een maandoverzicht wilde geven van september, lukte het me toch niet :p Ik geef daarom weer een maandoverzicht van twee maanden! September en oktober zijn nu aan de beurt :) Het waren super leuke maanden met als hoogtepunt mijn reis naar Rome in oktober! Ik zal je alles vertellen in dit artikel, behalve over Rome want daar deel ik nog een apart artikel over :)

Voor mijn gevoel is het allemaal alweer heeeel lang geleden, maar dat valt eigenlijk wel mee. Er is gewoon best wel veel gebeurt de laatste tijd! Ik slaagde eind augustus natuurlijk voor mijn HBO Voeding en DiΓ«tetiek opleiding, maar omdat ik geen diploma-uitreiking kreeg ging ik het vieren met mijn familie met een etentje. Dat etentje was in september, de dag dat ik mijn diploma mocht ophalen bij een loket. Dan doe je zo je best om je diploma te behalen en dan mag je hem in 2 minuten ophalen bij een loketje. Echt feestelijk is dat niet. Gelukkig maakte ik er een hele gezellige avond van met mijn ouders, broertje + zusje + hun relatie, mijn opa en oma, Ronald en zijn ouders. Mijn oma had als verrassing het restaurant laten versieren. Echt super lief!!!

Ik deed ook met mijn zusje, Ronald en de hond Noah een street art tocht door Den Haag. Mijn zusje moest foto’s hebben van de hond voor haar Instagram-pagina. Het was me nooit opgevallen hoeveel street art er in Den Haag te vinden is! Vooral in mijn buurt zijn er veel elektriciteithuisjes te vinden met de mooiste street art. Super tof!

Zo ziet dat er dan uit:

September/oktober kende nog heel veel zomerse dagen. Heerlijk. EΓ©n dag hadden we het niet zo getroffen. Ik ging met m’n zusje, m’n moeder, Ronald en de hond een boswandeling maken, maar opeens begon het keihard te gieten terwijl we midden in het bos stonden! We probeerden nog te schuilen onder een grote boom, maar werden alsnog helemaal nat geregend. Het was wel een verfrissende wandeling, haha. Ik maakte trouwens best vaak boswandelingen in september/oktober. Heerlijk om weer zo dichtbij natuur te wonen, midden in de stad :)

En ander moment toen het weer net even niet mee zat, was toen ik met mijn ouders en Ronald ging BBQ’en aan het strand. We hadden zo’n Groupon-bon voor een BBQ bij een leuke strandtent, maar het was de dag dat wij gingen IJSkoud en rainy. Beetje jammer dus! Desalniettemin was het erg gezellig.

Over gezelligheid gesproken. September/oktober stond wel echt in het teken van gezellig drankjes doen haha. Met mooi weer kon dat heerlijk buiten, zoals bij Bleyenberg met het mooie uitzicht, gezellig tentjes op Het Plein en Rootz (waar ik nog nooit geweest was!). Of binnen bij Fiddler, blijft mijn favo plek voor bier in Den Haag (al staat Rootz nu wel op de tweede plek). Ook hadden ik een paar gezellige lunches! Allemaal bij mij om de hoek toevallig :) Pas opende eindelijk de nieuwste vestiging van Anne en Max in de Fahrenheitstraat. Ben er wel 100 keer langs gelopen, maar nu is ie dan eindelijk open! Heerlijke bananenbrood hebben ze daar. Ook was ik vaak te vinden op het terras van The Upside cafe. Ik mocht ook nog op Nachionale Nachodag lekker nachos komen eten bij Popocatepetl. Dat was ook super!

Ronald is ook een aantal nachten naar Londen geweest voor zijn werk. Ik had het huis dus lekker alleen, samen met de katten. Dat was best eens lekker, haha.

Beemster kaas nodigde mij en Ronald uit voor een event. Beemster Movie Night! En het was leukkkkkkk! Beemster heeft een kookboek gemaakt; Beemster & Chill. Tijdens het event kregen we allerlei gerechtjes te proeven terwijl we in een koeienstal de film Doris keken. Het was echt een ontzettend leuk event. En ook een hele leuke film trouwens! :)

Waar ik vooral heel druk mee ben geweest in oktober was Halloween. Elk jaar organiseert scoutingroep de Rimboejagers een grote Halloweentocht door Ockenburgh (landgoed). Al een aantal jaar ben ik met mijn ouders, broertje en zusje verantwoordelijk voor het “spookhuis”. Het deel door het clubhuis. Dat deel moet natuurlijk super vet zijn, dus stoppen we weken voor Halloween al onze vrije tijd erin om het een groot succes te maken. Dat kost dus echt heel veel tijd en energie, maar het is wel heel leuk om te doen :) Ik heb alleen helaas niet zoveel foto’s gemaakt haha.

Ook een ding waar ik druk mee ben, is mijn werk. In oktober had ik mijn laatste kookdag op mijn werk. Sinds kort heb ik namelijk een nieuwe functie binnen het bedrijf waar ik werk :) Ik ben van het receptenteam overgestapt naar het online marketingteam. In plaats dat ik lekkere recepten bedenk, kook en fotografeer, houd ik me nu bezig met SEO, Facebook ads en samenwerkingen met influencers. Geeft niet als je niet weet wat dat betekent, het is in ieder geval iets heeeeeeeel anders dan mijn vorige functie :) Maar wel hartstikke leuk, een nieuwe uitdaging! Het is nog wel even wennen allemaal :) Oh oh oh! Ik kocht ook mijn eigen auto :)) Ik reed voorheen elke dag met Ronald z’n auto naar Amsterdam en terug. Nu kan ik dat lekker in mijn eigen waggie doen. Zo fijn!

Om mijn artikel af te sluiten, deel ik nog een paar foto’s die ik gemaakt heb van mijn stad <3

Nou lieve lezer. Dat was het wel! Zoals je leest heb ik allerlei leuke dingen gedaan :) Ik ben heel benieuwd hoe het met jou gaat!

Liefs, Kim

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply