Persoonlijk

Kim’s Update – #01, 2021

Het is alweer even geleden dat ik een persoonlijke blog deelde over mijn maand! Het werd wel weer eens tijd, want ik heb je een hoop te vertellen 😀 Er is van alles veranderd in de afgelopen maanden. Het begin van dit jaar voelt daarom echt een beetje als een “nieuwe start” 🌱 Ik zal je vertellen waarom! 👇

Laat ik meteen beginnen met de grootste verandering: ik heb een nieuwe baan! Ik ben net een paar weken begonnen, maar kan wel zeggen nu dat ik het daar naar mijn zin heb 😁 Het is een baan die goed bij me past, dus ik ben erg blij dat dit op mijn pad gekomen is. Lekker brainstormen over nieuwe ideeën, mijn eigen verantwoordelijkheden hebben, foto’s maken en social media posts delen. En dat allemaal binnen de plantenwereld. I love it! ❤

Naast werken in loondienst, ben ik ook nog steeds druk bezig met een eigen bedrijfje opstarten. Daarvoor ben ik ook steeds vaker lekker creatief bezig. Ik wil namelijk mijn eigen webshop openen en o.a. producten aanbieden die ik zelf heb gemaakt. Ik ben nu dus allemaal “prototypes” aan het maken om uiteindelijk tot echt leuke producten te komen die ik dan kan verkopen. Kost allemaal best wat tijd natuurlijk, maar ik hoop eigenlijk wel binnen 3 maanden echt te kunnen starten! 🤞

En sóms doe ik gewoon even iets creatiefs, gewoon omdat ik dat leuk vind 😂 Verder met mijn paint by number projectje bijvoorbeeld. Ik moet zeggen dat ik dus best goed bezig ben met mijn doelen gerelateerd aan creativiteit! 🎉 Met mijn andere doelen gaat het wat minder goed, maar hee ik heb nog 9 maanden de tijd! Ik ben al heel blij met de vooruitgang nu 😊

Oh en nog een verandering! Lianne en ik hebben een nieuwe auto gekocht! 🚙 Een nieuwe auto klinkt misschien niet zo heel boeiend, maar we hebben echt een mooie (grote en luxe) auto nu en dat voelt opeens heel volwassen haha. Ik kan nu helemaal zelf tweedehands meubels van Marktplaats ophalen en vervoeren 😂 Het is ook meteen mijn nieuwe verslaving om op Marktplaats te zoeken naar meubels die ik kan opknappen. Zo heb ik al een afspraak staan voor een grote kledingkast en voor een vintage fauteuil. Heel tof. Hopelijk is het wat!

Lianne en ik zijn nog steeds lekker bezig in huis. Nu de lente weer is begonnen hebben we ook het balkon weer even aangepakt. Daar moet ik nog wel een beetje mee verder, maar in ieder geval zijn de bloembollen en moestuinzaadjes weer geplant 🌻 In huis hebben we de slaapkamer aangepakt en Lianne haar kantoorruimte. Eigenlijk alleen maar door met wat meubels te slepen en verwisselen, maar het resultaat is enorm! We hebben nu opeens een gezellig romantische slaapkamer en een heel ruim kantoor/(hopelijk ooit weer mijn) hobbykamer (wanneer Lianne weer lekker op kantoor kan gaan werken 😅). En binnenkort gaan we de eucalyptus kleur op de muur in de woonkamer vervangen voor een nieuwe kleur. Iets terracotta/roze achtigs. Daar moeten we nog even naar op zoek 😊

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply