Life/ Persoonlijk

Kim’s Week – Week 13 en 14

Ik heb even een paar weken overgeslagen, want ik had niet zoveel leuks te vertellen! Maar na 3 weken niks, is hij hier dan weer: mijn weekoverzicht! Ik zal je vooral wat foto’s laten zien die ik met Pasen gemaakt heb, want ik heb een nieuwe lens voor mijn camera die ik even wilde testen! Ook zal ik je mijn DIY resultaten laten zien van afgelopen weken :)

Wat ik vooral veel gedaan heb afgelopen tijd? Leren, leren, leren. Ik heb 18 april een belangrijke herkansing die ik MOET halen, anders kan ik niet deelnemen aan mijn eindgesprek en heb ik in juli niet mijn diploma in handen. Erg belangrijk voor mij dus! En natuurlijk had ik het ook druk met stage en het schrijven van verslagen. MAAR, ik heb ook wat DIY projecten afgerond en ik kan bijna zeggen dat ons huis af is. Bijna, want ik wil nog wat met de slaapkamer gaan doen. Die is nog een beetje saai, maar dat komt nog wel.

Anyway, we hebben een soort kist gemaakt voor de katten. Het is een beetje lastig uit te leggen, maar we hebben van hout wat we nog over hadden een soort huisje/kist gemaakt over de kattenbak. Zo groot dat ernaast het kattengrind kan staan en de voorraad kattenvoer. Met een klep aan de bovenkant kunnen wij in de “kist” en met een opening aan de voorkant kunnen de katten in de kattenbak. We hebben dit eigenlijk voornamelijk gemaakt omdat ik zag dat de katten vaak op de kattenbak of ernaast gingen liggen, omdat daar de zon vaak staat. Ik vond het een beetje zielig dat ze niet echt een plekje hadden om lekker te liggen, dus zo ontstond het idee. Heel leuk om te zien dat ze er zo blij mee zijn! Mimi ligt elke ochtend in haar mandje te slapen en Simba ligt er naast op zijn kussen :) Katten blij = ik blij. Goede foto’s van het resultaat volgen nog! Wil hem eigenlijk nog even verven.

Ons andere project was de boekenkast. We hadden een donkerbruine Hemnes boekenkast en we vonden het zonde om hem weg te doen, maar het was gewoon niet onze kleur. Oplossing: wit verven! Het duurde eventjes (schuren, grondverf, lakken = sowieso 1 week werk), maar wow wat is hij nu mooi! Hij staat ook heel leuk in de woonkamer. Ben er echt blij mee! Ik wil alleen nog meer interessante boeken voor erin :)

Afgelopen weken zijn er dan geen weekoverzichten online gekomen, maar wel recepten! Heb je ze al gezien? Ik deelde 3 leuke recepten: Witte chocolade Oreo cheesecake, citroentaart en de eipotjes. De citroentaart is echt lekker fris en ik vind hem goed bij de lente passen. Aanrader dus!

Zo, nu ben je weer op de hoogte van de gemiste weken :P Over op mijn overzicht van week 13! Op vrijdag ben ik eerst met mijn moeder en zusje plantjes gaan kopen. Ik heb een hoop plantjes gekocht voor op mijn balkon, om het daar een beetje op te fleuren!

‘s Avonds gingen Ronald en ik uiteten bij Greekz, om alvast in de Griekse stemming te komen! Dit jaar gaan we namelijk weer naar Lesbos. Can’t wait!!!! Lekker elke dag Grieks eten. Vind ik zooo lekker <3

Ik heb dus een nieuwe camera lens gekocht. Ronald kocht 2 jaar geleden tweedehands een lens, maar die heeft hij nooit gebruikt. Zonde, want het was een dure lens. Die ongebruikte lens heb ik ingeruild voor mijn nieuwe lens! Die lens moest ik natuurlijk even uittesten en dat heb ik gedaan op de eerste paasdag. Deze dag begon met een lekker paasontbijt! We hadden verse jus d’orange, vers fruit en een omelet met heel veel groenten!

Na het ontbijt zijn we naar het centrum van Den Haag gegaan en hebben onder andere over een markt gelopen.

Op de markt kochten ze voornamelijk heel veel lekker eten, maar ook veel boeken en de dingetjes die je overal wel ziet… :) Wij kochten in ieder geval weer een lekker potje sambal! Javaanse sambal. De “Oma’s Sambal” is ook erg lekker!

Na het wandelen over de markt en door het centrum, dronken we nog een lekkere cappuccino bij Hometown! Dit is een super klein zaakje en het was me nog nooit gelukt om hier samen met Ronald wat te gaan drinken. Het zit namelijk altijd helemaal vol!

Ook al was het weer niet geweldig (mistig, nat, grijs, donker), het was toch een leuke dag! :) Afgelopen weekend (week 14) was het super mooi weer. Daar hebben we natuurlijk ook van genoten! We zijn druk bezig geweest op het balkon/terras en het is echt gezellig geworden! Nog niet helemaal af, maar er staan nu in ieder geval fleurige bloemen op… Dat maakt het meteen heel gezellig! :)

Vooral zaterdag was het prachtig weer. Die dag zijn Ronald en ik met m’n zusje naar de stad geweest. Daar hebben we wat gedronken bij een Ierse pub, gegeten bij Popocatepetl en uiteindelijk sloten we de avond af op de rooftop bar van Bleyenberg!

Tot volgende week!

Liefs,

Kim

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply