Persoonlijk

Kim’s Week – Week 15, 16 en 17

De weken vliegen tegenwoordig zo snel voorbij, dat ik mijn eigen weekoverzichten gewoon niet meer bij kan houden haha. Misschien kan ik voortaan beter een maandverslag gaan schrijven! Ik zal je in deze blog in ieder geval vertellen over mijn hoogtepunten van week 15, 16 en 17! Iets over laatste studieloodjes, stage, een tof festival in Scheveningen en andere dingen! :)

Mijn allerlaatste tentamen is achter de rug. Tenminste, dat hoop ik. Het is natuurlijk nog even afwachten of ik hem goed genoeg gemaakt heb ;) Zo niet, is dat wel een beetje vervelend want dan kan ik pas in oktober/november afstuderen. Maar goed, ik heb mijn best gedaan en ik ben eindelijk ervan verlost! Dat tentamen zorgde ervoor dat mijn week 15 niet zo interessant was, maar na woensdag 18 april kon ik wél eindelijk leuke dingen doen! Woensdag na mijn hertentamen had ik een borrel en etentje met mijn stage. Dat was fijn, want het was super mooi weer! We zaten heerlijk op een dakterras en ik dronk een super lekkere Ginger Ale. Deze van Fever Tree is tot nu toe echt de lekkerste die ik gedronken heb! Moet ik even onthouden dus :)

Het was de hele week prachtig weer, dus Ronald en ik zijn veel naar Scheveningen geweest. Vrijdag en zaterdag was er het Bonfire Beach Fest. Kunstenaars hadden met/van vuur allerlei gaven kunstwerken gemaakt. Super vet! Zag er echt ontzettend mooi uit en de sfeer was heel uniek :)

We konden zelfs lekker in het zonnetje op het balkon ontbijten! Dat was ook wel erg fijn.. :) In onze oude huis hadden we pas na 14 uur zon aan de balkon kant, nu hebben we het veel eerder!

Voor stage heb ik ook weer een hoop gerechten gekookt. Een keertje bij de Ekoplaza in Utrecht en een keertje thuis. Als we bij de Ekoplaza in Utrecht koken, delen we de gerechten ook uit in de winkel! Iedereen was heel blij met de sushi die we hadden gemaakt! :)

Thuis koken heeft zo zijn voor- en nadelen. Ik kan iets langer in bed blijven liggen, wat een voordeel is :p Maar mijn keuken is wel altijd zo’n rotzooi!!

Simba en Mimi vinden het ook niet altijd even leuk, want ik fotografeer in “hun” kamertje aangezien daar het beste licht is. Daardoor kunnen ze niet heel chill op hun plekje liggen haha.

Ronald en ik zijn ook voor het eerst sinds we hier wonen naar de Haagse markt geweest. Op de zaterdag van week 16 kwamen mijn opa en oma eten (wat super gezellig was!) en ik had beloofd Thais te koken (echt al jaren geleden, oeps). Op de markt kon ik heel veel verse ingrediënten halen en ik was maar 10 euro kwijt voor alles! Echt velen malen goedkoper dan de supermarkt. Ik houd van de markt! :)

Eigenlijk zijn we ‘s avonds vooral steeds naar Scheveningen geweest. Stukje wandelen over het strand, lekker uitwaaien en vervolgens koffie drinken bij een strandtent. Ik ben zo blij dat ik weer zo dichtbij het strand woon! Heb het zo gemist… :) Binnenkort ook maar eens een boswandeling maken, want ook die heb ik dicht in de buurt!

De laatste dag van week 16 was vooral een luie dag en lag ik met Mimi op de bank. Ik voelde me een beetje blegh en had nergens zin in. Uiteindelijk zijn we zondag wéér even naar Scheveningen geweest haha. Daar hebben we op een terrasje wat plannen gemaakt voor mijn blog, tot de zon weg was en het opeens SUPER koud werd!

Week 17 stond was voornamelijk heel erg leuk omdat Ronald en ik even een paar dagen weg gingen! We zijn naar Duitsland gegaan en hebben daar op 3 verschillende plekken geslapen. In Hannover, Hamburg en Bremen! Vooral Hamburg vond ik heeeel erg leuk… Echt een toffe stad en een aanrader, waarom zal ik je allemaal nog vertellen in een aparte blog! :)

In Hannover sliepen we via AirBnB en in dat huis woonde ook een hele leuke kat. Deze kat achtervolgde ons de hele tijd en ging zelfs mee naar de wc haha! Enorm lieve kat, ook al kijkt ze een beetje grumpy… Hihi.

Tot volgende week! :)

Liefs, Kim

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply