Life/ Persoonlijk

Kim’s week – Week 4 (2018)

Een nieuw jaar, een nieuwe naam voor de rubriek “Weekly Favorites”. Ik zal mijn week gewoon met je blijven delen, maar nu noem ik het “Kim’s week”. Zo kan ik veel vrijer vertellen over mijn week. De laatste keer dat ik je over mijn week vertelde, is alweer een tijdje geleden. Vorig jaar week 50 om precies te zijn. Ondertussen is er uiteraard een hoop veranderd! Ondertussen heb ik mijn scriptie ingeleverd en ben ik begonnen aan mijn stage. In week 50 was ik zelfs nog druk aan het inpakken en verhuizen, nu wonen we alweer ruim een maand in het huis in Den Haag. In dit artikel zal ik je wat meer vertellen over die veranderingen :)

Afgelopen week begon mijn stage ECHT. Die week ervoor liep ik al een dag mee, de dag nadat ik mijn scriptie officieel inleverde. Sinds die dag zit ik al in spanning te wachten op mijn beoordeling haha. Nachtmerries, slapeloze nachten, zenuwen en alles… Stage is wel een goede afleiding wat dat betreft. De stage bevalt me prima. De mensen zijn heel aardig en de taken die ik heb, begin ik steeds meer door te krijgen. Het enige waar ik nu moeite mee heb: het vroege opstaan (6:00 uur) en op de terugweg steeds enorme vertragingen (afgelopen woensdag zelfs vertraging van 3 uur!!!!!) waardoor ik steeds zo laat thuis ben (tussen 19:00 en 20:00 uur). Dat vind ik best pittig, want het enige wat ik na stage kan doen is boodschappen doen, koken, eten, opruimen, slapen. Natuurlijk is het even wennen, maar ik hoop wel dat ik in de toekomst meer geluk ga krijgen wat betreft het OV.

Oh en om nog een beetje in de “Weekly Favorites” stemming te blijven: dit is mijn favo liedje om te luisteren in de ochtend als ik in de tram/trein/metro zit:

 

Ik ben echt verslaafd aan die stem gewoon. Zo kwetsbaar en gevoelig, ofzo. En dan die langzame beat. Weet niet hoe ik het moet uitleggen, maar ik vind het in ieder geval een fijn liedje om mee wakker te worden haha. Waarschijnlijk was het een liedje die ooit voorkwam in mijn Discover Weekly van Spotify. Vind dat zo’n fijn iets <3

Met een vriendinnetje ging ik na een dag school naar Hudson’s Bay waar de nicht van die vriendin werkt. Bij Estée Lauder om precies te zijn. Ze had mensen nodig om op te oefenen met opmaken, dus ik werd helemaal opgemaakt door haar. Ik had nog nooit producten van Estée Lauder gebruikt of ervaren, maar het zijn echt goede spullen zeg! Ik wilde eigenlijk een serum kopen, maar ik vond 80 euro toch een beetje een hoop geld haha… Jeetje, als ik het geld kon missen, had ik het wel echt gekocht. Mijn huid voelde zo zacht en ook die foundation was zooo mooi! Dit was het eindresultaat:

Ik probeerde vorige week een product uit die ik opgestuurd kreeg. “Perfect Tortilla” heet het. We vonden het zo’n leuk product dat we het zelfs al 2 keer hebben gebruikt haha. De Perfect Tortilla is eigenlijk een heel simpel product, het is een vormpje waar je een tortilla in doet en dan in de oven stopt. Zo krijg je dus een leuk tortilla-bakje om je chili con carne enzo in te doen! Grappig toch? Je kunt het onder andere bij Bol.com bestellen.

Het hoogtepunt van de week was trouwens dat we onze vakantie boekten! Yayyyy, ik kan niet wachten! We gaan weer terug naar Lesvos, Griekenland. Daar zijn we in 2012 ook samen geweest en ik vond het daar zo leuk dat ik er wilde gaan wonen haha. Mijn opa en oma gaan er al zo’n 25 jaar heen en zijn er ook helemaal verliefd op. Na 2 jaar drukke rondreis vakanties, zijn we nu weleens toe aan een relax vakantie en dat is wat je ontzettend goed kan doen daar! :) Liggend op een strandbedje met in de ene hand een lekkere cocktail en in de andere hand een goed boek. Sounds perfect to me! Paar oude foto’s van toen:

We zijn ook nog steeds druk in het huis bezig. Het wordt wel steeds meer af. Afgelopen zondag had ik mijn housewarming voor vriendinnen van de middelbare school en daarvoor hebben we nog snel wat dingen afgemaakt. De bar is almost ready, de planken moeten nog geverfd worden en dan moet het blad in elkaar gezet worden. Ook het blad van de andere keukenkast is al klaar. Het zijn verder nog wat kleine dingen die moeten gebeuren, zoals een groot krijtbord maken voor in de keuken en wat planken in de CV kast voor schoonmaakmiddelen. Oh en lampen ophangen in de woonkamer, haha. Het moet allemaal nog wel wat gezelliger worden. Doordat onze woonkamer nu zoveel groter is dan de vorige, heb ik meer spullen nodig om het gezellig te maken haha. Ik ben alvast begonnen met wat planten voor erbij, maar ik heb er nog vele meer nodig ;) Het huis is nog niet af genoeg om foto’s te delen, maar ik hoop over 2 weken wel!!

Tot volgende week!

Liefs, Kim

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Karin
  5 februari 2018 at 12:05

  Hi Kim leuk weer iets te lezen over je leven!
  Jullie nieuwe huisje in Den Haag vind ik super gezellig hoor… En ook fijn dat je nu een beetje in mijn buurt woont!
  Je woont nu zelfs in een wijk waar mijn kindervoetstapjes liggen tot ik ongeveer 15.5 jaar was! Gezellige en goede buurt

  Ik hoop dat je kunt wennen aan het vroege opstaan… Je hebt altijd mensen die daar heel gemakkelijk een oordeel over klaar hebben…
  “Dat doe je maar gewoon even!”
  Maar ja… niet iedereen is hetzelfde…
  Niet ieder lichaam reageert hetzelfde…
  En dat heb je niet van een vreemde… Het zit in de genen!
  Maar je zult er langzaamaan wel aan wennen hoor! En tjaaaa…. in het leven van werkende mensen is gewoon niet zo veel tijd over voor veel leuke dingen! Daarom moet je die momenten nu echt gaan koesteren
  Succes!
  Ik kijk uit naar je volgende bericht!
  Doeiii liefs mama/Karin

  • Reply
   CozyMess - Kim
   6 februari 2018 at 16:39

   Jaaa ons huisje wordt langzaam steeds gezelliger :)
   En het is super handig en fijn dat ik idd weer bij jullie in de buurt woon.
   Ja ik hoop ook dat ik er aan kan gaan wennen. Ben bang van niet haha, maar het zal wel even moeten de komende weken… Ik overleef het vast!
   xxx

  Leave a Reply