Life/ Persoonlijk

Kim’s Week – Week 5 (2018)

Golden Milk

Hallo! Ik kom je weer vertellen over mijn week (vorige week). Het was een rustige week, maar wel een week waarin we wat dingetjes hebben afgemaakt aan het huis! De bar is ein-de-lijk af, we hebben een badkamerkastje gekocht en ik heb helemaal in mijn eentje een Ikea schoenenkast in elkaar gezet (jep, ik ben super trots op mezelf). Ik zal je wat foto’s laten zien in dit artikel.

Naast dat er veel afgemaakt is in huis, stond ik ook 2 dagen op de Gezondheidsbeurs in Utrecht! Daar stond ik voor mijn stage om Ekomenu te promoten. Een paar jaar geleden zou ik dat super eng gevonden hebben en zou ik weken van te voren al nachten wakker liggen vanwege zenuwen, maar het ging echt veel soepeler dan ik dacht! Ik vond het zelfs leuk, haha. De meeste mensen zijn gewoon heel aardig, nieuwsgierig en enthousiast, gelukkig. Dat maakt het wel wat makkelijker natuurlijk :)

 

Een bericht gedeeld door EKOMENU (@ekomenu) op

Het weekend was een beetje saai, omdat ik vrijdag opeens koorts kreeg en ik wilde niet (net als iedereen om me heen) een hele week in bed liggen met griep. Ik deed het dus rustig aan, at veel fruit, dronk “golden milk” en veel thee en dat heeft wel geholpen denk ik! :) Ik had daardoor ook eens tijd om mijn boek uit te lezen. Ik las The Book Thief en ik vond het echt een goed boek. Ik werd er echt ingezogen en wilde het liefst elke minuut van de dag lezen. Een aanrader dus! Het boek is ook verfilmd, maar heb de film nog niet gezien. Heeft even tijd nodig voordat ik dat aandurf, ben altijd bang dat de film veel slechter is en dat verpest dan het gevoel na het uitlezen van een goed boek :p

Februari is altijd een drukke maand met verjaardagen. Mijn opa vierde zijn verjaardag op donderdag en dat is altijd heel gezellig. Er komt dan een mega grote schaal op tafel met de lekkerste soorten vlees en kaas. Kijk er elk jaar weer naar uit :)

En zoals ik al vertelde, zette ik helemaal in mijn eentje een Ikea kast in elkaar! Vind het best knap van mezelf :p Was een hele puzzel. Normaal laat ik dat soort dingen over aan Ronald, maar die was druk bezig om de bar af te maken :p

Bij de Ikea deed ik ook leuke inspiratie op voor de lamp boven de bar. Ik vind het leuk om er verschillende peertjes op te hangen, lekker speels. Kijk:

Afgelopen weekend haalde ik mijn eerste Ekomenu pakket op :) Leuk dat ik de pakketten die ik help samenstellen, ook zelf kan ervaren! We hebben op dit moment al 2 van de 4 recepten gegeten en ik vond ze allebei super lekker! Voor volgende week heb ik een vegetarische maaltijdbox besteld, dus gaan we lekker 4 dagen vegetarisch eten. Zo kan ik mooi werken aan m’n goede voornemens (minder vlees eten) ;)

Okeeee hier heb je een foto van de bar. Ik wilde hem eigenlijk nog niet delen, want ik heb alleen maar één foto en die vind ik erg slecht… Maar ik zal als ik weer eens overdag kan fotograferen even wat goede foto’s maken.

We zijn nog hard opzoek naar 2 of 3 leuke krukken. Liefst een beetje vintage/industrieel. We dachten dat we leuke hadden gevonden via Marktplaats, maar toen we daar gingen kijken, bleken ze erg kitsch te zijn. Jammer! Nog even doorzoeken dus.

Oh en het eindresultaat van het schoenenkastje dat ik in elkaar heb gezet moet ik ook nog even delen natuurlijk. Ja ik kwam er al snel achter dat die plant niet zo handig staat daar, dus ik moet van de week maar even naar het tuincentrum hier om de hoek om een nieuwe plant te kopen ;)

Dit weekend gaan we een groot krijtbord maken voor in de keuken. Hoop ik. Dat staat nu al weken op de planning, maar het komt er steeds niet van :p Lijkt me leuk jullie volgende week het resultaat te laten zien!

Liefs, Kim

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply