Life/ Persoonlijk

Kim’s Week – Week 8 (2018)

De weken vliegen voorbij joh! Het is echt belachelijk hoe snel het allemaal gaat. Morgen zitten we alweer in maart. Van mij mag die lente ook wel snel komen, want ik ben nu wel klaar met die -8 graden. Vind je niet? Anyways, let’s talk about week 8. We hebben EIN-DE-LIJK het krijtbord afgemaakt in de keuken. Hij hangt nu dus! Ook hebben we eindelijk barkrukken! Oke dat is een beetje valsspelen, want die barkrukken kregen we gister binnen en valt dus eigenlijk onder week 9… :p Maar goed, ik ga je toch wat foto’s laten zien in dit artikel!

Het krijtbord hangt, maar ik moet er nog wel leuke dingen op schrijven en tekenen. Daar moet ik nog ff inspiratie voor opdoen. En tijd voor nemen. Die tijd heb ik niet echt nu, helaas. Maar als ik iets leuks ervan gemaakt heb, deel ik gewoon weer opnieuw foto’s :) Op dit moment heb ik rechts het menu geschreven voor deze week, zo weet Ronald precies wat hij die dag moet koken ;) Hij is altijd een stuk eerder thuis dan ik, dus dat is wel zo handig voor hem! En mij ;)

Nu de barkrukken er ook zijn, is de woonkamer bijna af. Er moeten alleen nog 2 lampen opgehangen worden. De lamp boven de bar gaan we zelf maken, maar aangezien Ronald niet zo snel is (hihi) hangt die waarschijnlijk pas over een maand. Of twee maanden. Ik ben wel echt heel tevreden over ons huis :) ‘s Avonds is het ook hartstikke gezellig met alle kaarsjes aan.

De week was verder best wel rustig. Op mijn thuiswerkdag heb ik weer gerechten gekookt voor m’n stage. Eerst boodschappen gedaan bij Ekoplaza (vind ik altijd leuk, zoveel leuke producten hebben ze daar!) en toen kon ik gaan koken en fotograferen.

Aan het eind van de dag zat ik met een enorme pan met macaroni en gehaktballen. Afgelopen week hebben we echt 4 dagen achter elkaar pasta gegeten haha. Kan het voorlopig even niet meer zien.

De andere helft van de thuiswerkdag is altijd voor school(opdrachten). Ik ging met Imo (vriendin + collega op stage) samen leren voor een hertentamen dit schoolblok. Dat deden we bij Coffee Company. Lekker koffies drinken tijdens het leren. Blijf je wakker van :p

Vrijdag kookten we weer een hele dag bij de Ekoplaza in Utrecht. We maakten weer veeeel recepten. 18 in totaal. Die fotografeerde ik weer allemaal. Met de lunch hadden we keuze uit heel veel lekkere gerechten ;)

Afgelopen weekend heb ik ook weer een hoop gedaan. Daar heb ik alleen geen foto’s van. Ronald en ik gingen een stukje fietsen, dronken iets aan het strand en gingen ook nog even langs m’n ouders. Het was mooi weer dus ik had ook zin om even met Noah te wandelen (de hond).

Zondag zijn we vooral in huis bezig geweest, zijn we nog naar de bios gegaan (Black Panther, vette film!!!!!!) en keken we series (How I met your mother en Altered Carbon). Toen was de week en het weekend alweer voorbij, helaas!

Deze week (ik denk morgen) zet ik nog een recept online. Een hele lekkere. Een taart. Echt een taart die je uit wilt proberen. Houd CozyMess dus even in de gaten ;)

Tot volgende week!

Liefs, Kim

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply