Persoonlijk

Kim’s Week – Week 9 (2018)

En er is weer een week voorbij! Week 9 was bij mij een drukke, maar leuke week. Ik ging naar een paar films in de bios, sprak af met een vriendin in Rotterdam en Ronald maakte een van de laatste projecten in huis af samen met mijn vader. Benieuwd wat ze gemaakt hebben? Ik laat je het eindresultaat in dit blog zien! :)

Ik ben zooo blij dat het weer langer licht blijft en eerder licht wordt ‘s ochtends. Dat verbeterd mijn humeur echt. Sinds week 9 ga ik ook met de auto naar stage en dat scheelt ook een hoop frustratie. Ik hoef niet in de kou de wachten omdat er weer eens 15 minuten vertraging is, ik mis geen overstappen meer en ik ben (vaak) sneller op stage en thuis dan met de auto. I love it. Oke, er staat wel soms file maar ik heb tot nu toe gaat het best vlot. Ik moet wel in Amsterdam nog 15-20 minuten lopen van de auto naar kantoor, maar ook dat is op zich niet heel erg, want het is eindelijk lente aan het worden! Het was wel ijskoud, maar het was prachtig weer. En nu ik dit schrijf is de kou al lekker opgedonderd, dus dat is al helemaal fijn. En ik loop langs een natuurgebied, dus lekker rustgevend <3

Vorige week zijn we druk in huis bezig geweest dus. We hebben een lamp gemaakt voor boven de bar! Nouja, Ronald en mijn vader. Ik bedenk alleen maar alles en zeg hoe het er moet uitzien, ik laat anderen het echte werk doen ;)

Om de lamp te kunnen maken, moesten we eerst een grote stevige dikke tak vinden in het bos. En die vonden we al best snel! Daarna moesten we naar de Ikea om materiaal te halen en ik kocht per ongeluk iets meer dan dat. Namelijk ook magneet-whiteboarden die ik in de keuken wil ophangen, zodat ik daar foto’s en recepten aan kan hangen en m’n boodschappenlijstje op kan schrijven. Ik weet alleen nog niet of ik er 1 horizontaal in het midden hang of 2 verticaal naast elkaar. Wat vind jij?

Oh maar we hadden het over de lamp. Tadaaaa: daar issie dan! De plantjes die er aan hangen, kreeg ik vorige week van een vriendinnetje die ik al een tijdje niet gezien had. Zo lief! En ze hangen super leuk zo, toch?! :) Ronald heeft de lamp dimbaar gemaakt, wat echt super fijn is want zo kan ik hem voor elke gelegenheid aan doen :) Ben er heel blij mee!

Ik zou je ook nog een update geven als ik iets op mijn krijtbord had geschreven/getekend. Dus bij deze een update. Ik wil er nog meer op tekenen, maar ik weet nog niet zo goed wat… :) Ik vind dit al best leuk zo! Alleen beetje jammer dat mijn kruidenplantjes steeds dood gaan, ook al geef ik ze water! :( Denk dat ze te ver van het raam staan ofzo.. Ik weet het niet :/ Iemand een goede tip hoe je kruidenplantjes levend houdt in een donkerdere ruimte?! :P

Sowieso doen al mijn planten het niet heel geweldig in dit huis. Waarschijnlijk ook omdat ze nog moeten wennen aan dit huis en het nieuwe licht. En misschien ook omdat het winter is… Mijn bananenplant heeft nu bijvoorbeeld nog maar één blad, maar dan wel weer 3 baby’s!

Eén baby werd zo groot, dat we hem maar overgezet hebben in z’n eigen pot. Misschien dat de moederplant het dan ook weer wat beter gaat doen… :) De andere 2 baby’s moeten we nog even laten zitten, want die hebben nog niet echt eigen wortels.

Verderrr ben ik afgelopen weekend naar Rotterdam geweest, op bezoek bij een vriendinnetje. Daar gingen we koken, series kijken en later naar de bioscoop, naar Game Night. De film was echt leuk, een aanrader! Het is een leuke lachfilm met actie :)

Denk dat ik binnenkort maar weer een dagje Rotterdam doe, want ik vind het echt een leuke stad. Ik heb echt iets met die stad op de een of andere manier, terwijl ik er heel weinig kom. Ik houd wel van zo’n skyline :)

Nou, ik ga maar eens koken! Vorige week had ik gezegd dat er een recept voor een taart online zou komen. Er ging dus even wat mis, maar die komt morgen online. Ik beloof het!

Tot volgende week!

Liefs, Kim

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply