Life/ Persoonlijk

Mijn Kerst verlanglijstje 2018

Met bijna Kerst voor de deur, is het weer tijd om cadeautjes voor elkaar te kopen. Althans, dat doen wij tenminste. Ronald en ik kopen altijd een cadeautje voor elkaar met Kerst en we trekken ook elk jaar lootjes met de hele familie. Ik moest mijn Kerst verlanglijstje dus weer gaan samenstellen. En toen dacht ik, ik deel hem gewoon op mijn blog. Misschien moet jij namelijk wel een cadeautje kopen voor iemand die dezelfde interesses heeft als ik, of heb je gewoon wat inspiratie nodig. Dus, hier heb je mijn Kerst verlanglijstje! :)

Ik ben best wel iemand met hele brede interesses. Reizen, koken, planten, muziek, creatief bezig zijn en interieur. Dat zijn wel mijn grootste interesses denk ik. Erg divers dus. Daarom zal ik per interesse een aantal cadeau ideeën benoemen :) Op het gebied van koken heb ik denk ik al heel veel en kon ik niet echt iets bedenken. Muziek is erg persoonlijk, dus ook daar heb ik geen cadeau ideeën voor opgeschreven. Planten zijn altijd leuk, dus als ik mijn lijst zou delen van planten die ik leuk vind, wordt het een erg lange post :p Ik zal dus vooral ideeën delen in de categorie reizen, creatief bezig zijn en interieur!

REIZEN

 • In Februari 2019 ga ik backpacken door Vietnam en een reisgids is altijd fijn om te hebben! Daarom zou ik erg blij zijn met bijvoorbeeld een Lonely Planet
 • Oké het heeft niet per se met reizen te maken, maar ook een beetje wel :p Ik zou heel graag deze Dopper willen. Dit is een thermo Dopper, dus ik kan er naast water ook thee in doen. Of koffie. En het lijkt me ideaal om mee te nemen tijdens mijn backpackreis door Vietnam. Je kunt er zelfs nog een speciaal dingetje bij kopen, waardoor je hem aan je tas kan bevestigen. Handig!
 • Ik zoek al heel lang een mooie wereldkaart voor aan de muur. Tot nu toe heb ik nog niks gevonden dat ik echt mooi of leuk genoeg vind, maar zo’n scratch kaart is wel heel geinig :) Je krast dan de landen die je bezocht hebt, met als doel natuurlijk om de hele kaart ooit te kunnen krassen ;) #dreambig
  Oh en DEZE wereldkaart is eigenlijk nog leuker! Het is namelijk meteen een krijtbord, dus je kunt er aantekeningen bij schrijven :)
 • Tijdens mijn laatste trip leende ik de “Polaroid” camera van mijn zusje en dat was wel érg leuk. Ik zou het dus heel leuk vinden om zelf een Polaroid camera te hebben om in Vietnam foto’s te maken. Het heeft toch echt iets, om meteen een foto in je handen te hebben :) Ik vind deze camera wel heel interessant, omdat hij grote vierkante foto’s maakt. Je moet er wel ook fotopapier bij kopen dan, anders heb je er nog niet veel aan ;) De Polaroid camera die ik heb meegenomen naar Rome, was eigenlijk een Fujifilm Instax Mini en maakt dus kleine foto’s. Deze Fujifilm is goedkoper en maakt ook prima foto’s, dus is ook een goede optie! :)
 • Het zijn niet bepaald de mooiste schoenen die er zijn, maar ik maak deze fout geen tweede keer. Tijdens mijn backpackreis door Maleisië kwam ik erachter dat goede wandelschoenen écht heel belangrijk zijn. Daarom wil ik voor mijn backpackreis door Vietnam goede wandelschoenen aanschaffen. Welke er precies goed zijn weet ik nu nog niet, maar dit merk stond 4x in de top 10 wandelschoenen op bol.com en doordat ze laag zijn, vind ik ze nog wel oke er uitzien.
 • In een tropisch land moet je altijd goed voorbereid zijn op een flinke bui. Daarom vind ik een waterdichte tas wel erg handig. Daar kan ik prima mijn camera veilig in opbergen, zonder bang te zijn dat hij nat wordt. Je hebt dit soort zakken ook zonder schouderriem, dan kan je je spullen in de zak doen en vervolgens in je tas. Die heeft Ronald nu en is ook fijn.
 • Het lijkt misschien een beetje een suf cadeau, maar ook dit is een heel handig cadeau voor een backpacker. Je wilt namelijk niet met een natte handdoek in je backpack naar de volgende locatie reizen. Een setje van 2 sneldrogende handdoeken is ideaal. Een kleine om altijd bij je te hebben en eentje om je af te drogen na het douchen.
 • Notitieboekjes zijn ook altijd goed om te krijgen als backpacker. Om al je ervaringen in op te schrijven en ideeën in te bewaren.

 

CREATIEF

 • Dit schattig setje aquarelverf is erg handig om mee te nemen om buiten de deur te verven. Het bevat de belangrijkste kleuren én een penseel. Een compleet setje dus.
 • Bij aquerelverf hoort natuurlijk ook aquarelpapier. Dit is goede kwaliteit papier om mee te beginnen.
 • Deze penseel heeft een vriendin van mij en hij lijkt me super chill. De penseel heeft een waterreservoir wat handig is bij aquarelverf. Is in meerdere maten beschikbaar.
 • Ik wil al een tijdje macramé maken voor mijn planten, maar ik heb geen goed touw daarvoor kunnen vinden. Ik zag net dat je dit gewoon bij bol.com kunt kopen! Handig :) Houten kralen in verschillende maten erbij en ik heb volgens mij alle benodigdheden ervoor in huis.

 

INTERIEUR

 • Ik heb laatst allemaal zwarte fotolijsten gekocht voor in de slaapkamer en woonkamer. Nu kan ik er wel nog meer gebruiken. Vooral de wat grotere formaten. Deze lijsten zijn bijvoorbeeld bij de Ikea te koop.
 • Die lijsten die ik nu heb, zijn nog leeg. Ik wil zelf mooie schilderingen maken, maar het is ook heel leuk om posters te kopen. Op Instagram kreeg ik van iemand de tip om bij Ali Express te kijken, omdat dat veel goedkoper is dan bijvoorbeeld Desenio. Oké, aan deze tip heb je nu misschien niet zoveel aangezien het wel 2 maanden kan duren voor je je bestelling van Ali eindelijk binnen hebt, maar toch een goede tip van mijn volger :)
 • Wat ik ook heel leuk vind, is om een aantal foto’s die ik tijdens mijn reizen heb gemaakt uit te laten printen en in lijsten te doen. Tijdens mijn reis in Maleisië, Bali en Singapore heb ik zoveel foto’s gemaakt! Er zit vast iets tofs tussen voor aan de muur :)
 • Geen idee welke precies lekker ruikt (ik denk allemaal wel!), maar de geurkaarsen van Rituals vind ik altijd wel mooi er uitzien. Deze versie past wel goed in mijn slaapkamer qua kleur :)
 • Het heeft niet echt met interieur te maken, maar bij Rituals hebben ze ook badschuim en dat wil ik ook al een hele tijd! :) En zo’n fles van Rituals staat ook meteen heel luxe in de badkamer, toch? ;)
 • Dit boek lijkt mij heel tof. Ik denk dat het me goede ideeën zal geven om nog meer een jungle te creëren van m’n huis en hoe ik mijn planten het beste kan verzorgen :) Of dit boek!

kerst verlanglijstje

Weet jij al wat voor cadeautjes je gaat kopen? Of heb je ze allang in huis? :)

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Kees
  19 december 2018 at 16:50

  Hoi Kim, we heben het boek Urban Jungle al gekocht he, niet dat je het straks DUBBEL krijgt.

  Groetjes, Kees en Harjanti

 • Leave a Reply