Life

MUSIC: CozyMess’ Christmas Playlist

Om écht in een goede kerstsfeer te komen, hebben we natuurlijk ook gezellige kerstmuziek nodig. Ik heb een Christmas Playlist op Spotify gemaakt! :) Je vind hem hieronder, je hoeft alleen maar op play te drukken.

 

Christmas playlist

 

Mijn Christmas Playlist bevat natuurlijk de goede oldies. Een Christmas Playlist is natuurlijk niet compleet zonder Bing Crosby (jeetje wat heeft die een hoop kerstliedjes gemaakt!), Frank Sinatra of Nat King Cole. Maar 7 liedjes van Bing Crosby is ook een beetje saai, dus “moderne” covers heb ik ook de ruimte gegeven! Als het goed is, staan er geen dubbele nummers in. Dat was best moeilijk, omdat bijvoorbeeld het liedje “Have yourself a merry little christmas” wel 20 keer gecoverd is en er uiteindelijk wel 4 versies in de Christmas Playlist stonden haha. Ik heb in zulke gevallen het nummer gekozen die ik het mooiste vind.

Ken je dat liedje “Feliz navidad”? Sorry maar die heb ik uit mijn Playlist gehouden. Ik vind dat echt een heel irritant nummer, hahaha.

 

Christmas playlist

 

Mijn favoriete kerstliedjes zijn toch echt “Driving Home for Christmas – Chris Rea”, “Happy X-Mas – John Lennon” en “Do They Know it’s Christmas Time? – Band Aid”. Van dat laatste nummer is in 2014 weer een nieuwe versie gemaakt, met artiesten van nu zoals: Bastille, Elbow, Ellie Goulding, Chris Martin en Sam Smith. Ik ken ze niet allemaal. Oh, Bono doet opnieuw mee! :) Ik vind de nieuwe versie ook heel leuk. Je kunt hem hier luisteren op YouTube!
Welk kerstliedje geeft jouw het ultieme kerstgevoel?

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply