Life

Spam je blog!

spam je blog

Hey guys! Ik heb vandaag iets nieuws. Namelijk: Spam je blog! Normaal is spammen natuurlijk niet OK, maar nu geef ik je toestemming. Waarom? De herfst begint er weer aan te komen, dus…  regenachtige, koude en donkere dagen… (stiekem kijk ik er al naar uit, want herfst = leuk). Wat is er dan fijner om met een kop koffie/thee/pumpkin spice latte en een herfst-playlist op de bank te ploffen en nieuwe blogs te ontdekken? Not much! Daarom leek het me nu alvast een goed moment om een lijstje te verzamelen :) Leuk voor mij, maar ook leuk voor jou… Want zo ontdek jij misschien ook nog andere leuke blogs, maar als je je blog spamt ontvang je misschien ook nog wat extra bezoekers? We werken tenslotte allemaal keihard aan onze blog, toch?!

 

spam je blog

 

Laat hieronder dus jouw website achter in de reacties. Welke blogs vind ik interessant en mag je spammen? Food-, health-, reis-, woon– en fotografieblogs zijn welkom! Met mode en beauty heb ik (helaas) niet zoveel haha. Dus laat in je reactie even weten waar je blog over gaat en waarom heel de wereld hem zou moeten bekijken :) Don’t be shy! Je mag ook je Bloglovin’ link delen, dan volg ik je! Volg je mij dan terug?

Misschien vind je binnenkort wel een vermelding naar jouw blog terug in een van mijn volgende Dear Monday’s! ;)

Ps. Heb je zelf geen blog, maar lijkt het je wel leuk om te bloggen? Ik ben opzoek naar gastbloggers! Vind jij het leuk om te koken, nieuwe recepten te bedenken, hotspots te ontdekken en kan je goede foto’s maken? Stuur even een mailtje naar info@cozymess.nl of reageer op deze post! ;)

 

spam je blog

 

P.s. Eén keer je blog spammen is wel genoeg, een tweede bericht met je website zal verwijderd worden of niet toegelaten worden! Het zou kunnen dat je reactie eerst eruit gevist wordt door mijn spamfilter, dan moet ik hem handmatig accepteren. Even geduld dus :)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  ScarsofMemories
  8 november 2016 at 14:56

  Heey,

  Ik heb een blog over hoe een slecht gevoel je leven kan beïnvloeden jammer genoeg, het is een nogal persoonlijke blog. Ik heb deze blog ook gemaakt om van anderen mensen die slecht in hun vel zitten eens te horen hoe zij ermee om gaan en om op die manier elkaar ook wat te kunnen steunen. Kom gerust eens een kijkje nemen en vertel je verhaal.
  http://www.scarsofmemories.wordpress.com

 • Reply
  Kool Family
  4 september 2016 at 14:11

  Wij zijn de “Kool family”. Mama Kris, papa Benoit, grote broer Guillaume en speciale “Kool” baby Thibault bij wie het “Syndroom van Koolen-de Vries” is vastgesteld. We vertellen je over het reilen en zeilen ten huize Debouvry. Soms met veel plezier en veel leven in de brouwerij, soms met twijfels en vragen over de toekomst, soms gewoon heel luid, maar altijd met veel liefde. Want dat is waar ik voor leef. Ik ben Kris, een gelukkige vrouw met 3 fantastische mannen in huis.

  Veel leesplezier op mijn blog!

  Kris

 • Leave a Reply