Food/ Life

SPECIAL: Valentijnsdag ideeën #2

Valentijn

Vorig jaar schreef ik al een Valentijnsdag ideeën special, dit jaar vul ik hem weer een beetje aan :) Ondertussen staat mijn blog natuurlijk vol met lekkere recepten die ook heel goed zijn klaar te maken voor Valentijnsdag. In dit blog zal ik die Valentijns recepten met je delen, wie weet heb je er nog iets aan ;)

 

Valentijn

 

Wil je een aantal romantische tips voor Valentijnsdag die niet met eten te maken hebben? Kijk dan even bij mijn post van vorig jaar! Daar deelde ik een aantal leuke tips hoe je je liefje kunt verrassen met weinig geld :)

 

Valentijnsdag

 

Valentijns ontbijt.

Met een lekker ontbijtje start je de dag meteen goed natuurlijk! Tip: een ontbijt met chocola en/of fruit is altijd goed :) Maak bijvoorbeeld:

 

springroll 4

 

Valentijns lunch.

Verwen elkaar de hele dag, maak dus ook een lekkere lunch! :) Je kunt denken aan:

 

mannenburgera

 

Valentijns diner.

Dit is natuurlijk het belangrijkste deel van de dag. Je hoeft niet altijd uit eten te gaan met je lief. Als Ronald voor mij zou koken zou ik dat stiekem nóg leuker vinden dan als hij me mee uiteten zal nemen. Hij stopt namelijk moeite en tijd in me. Lief toch! En het hoeft helemaal niks ingewikkelds te zijn. Als het maar met liefde gemaakt is :)
Tip: een man maak je makkelijk blij met een lekker stuk vlees!

Valentijns dessert.

Echt veel desserts heb ik niet op mijn blog. Maar goed, je hebt natuurlijk ook maar één goede nodig! En dat is sowieso deze:

 

Ik hoop dat ik je zo genoeg tips gegeven heb! :) Kijk vooral ook even tussen de rest van de recepten, misschien zie je nog iets lekkerders! En onthoud: het belangrijkste is dat het met liefde gemaakt is. Fijne dag samen! <3

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    SPECIAL: Valentijnsdag ideeën 2017 - CozyMess
    2 februari 2017 at 13:34

    […] Waarschijnlijk heb ik je zo genoeg leuke ideeën gegeven voor een fijne Valentijnsdag :) Heb je nog meer ideeën nodig? Kijk dan eens bij mijn vorige Valentijn-Specials! Die vind je hier en hier! […]

  • Leave a Reply