Life

SPECIAL: Valentijnsdag ideeën 2017

valentijnsdag

Het is alweer februari! Weet je wat dat betekent? Over een aantal dagen is het alweer Valentijnsdag! En net als de vorige 2 jaren, heb ik speciaal voor Valentijnsdag weer een special gemaakt. Voor als je wat leuke ideetjes nodig hebt ;) Oh en heb jij wel eens iets heel leuks gegeven aan jouw lief? Of misschien wel gekregen? Laat het me weten in een reactie! Romantische verhalen zijn de beste om te lezen ;) Zal ik zelfs maar beginnen dan met mijn leukste herinnering?

Ronald en ik hebben al 7 keer Valentijnsdag samen gevierd. De meeste Valentijnsdagen verraste hij me met een romantisch weekendje weg! Super leuk natuurlijk, maar het allerleukste wat ik ooit van hem gekregen heb? Dat kreeg ik waarschijnlijk tijdens onze aller eerste Valentijnsdag samen… Ik kreeg een fotolijstje die hij zelf had versierd met een foto van ons samen er in (die ondertussen enorm verkleurd is haha)! Echt super schattig vond ik dat. Gewoon het idee dat hij er zoveel moeite in gestopt had, speciaal voor mij. Ik vond het zo schattig dat hij dan al die dingetjes had gekocht… Bloemen, glitters, lettertjes… En hij dan aan zijn bureau zat te knutselen voor mij haha. Stiekem vind ik dat de leukste cadeautjes :)

 

valentijnsdag

 

In deze Valentijn-special zal ik allerlei ideetjes geven voor wat je kan doen met jullie selfies. Want zeg eerlijk. We maken altijd hele leuke foto’s op vakanties, festivals, feestjes, etc. maar verder dan Facebook of Instagram komen deze foto’s niet. Hoe zonde is dat eigenlijk? Is het niet leuk om gewoon eens wat anders te doen met die foto’s? ;) Ik ben dus op zoek gegaan naar Valentijnscadeautjes die je kan geven/maken met jullie eigen foto. En omdat mijn blog zich natuurlijk vooral richt op eten, zal ik daarna ook nog een aantal leuke Valentijnsrecepten met je delen ;)

 

Valentijnsdag DIY

 

valentijnsdag
 

Bovenstaand idee vond ik op Pinterest en vind ik echt geweldig. Zo gebruik je die foto’s van jullie leukste vakantie samen tenminste nog eens! Een soort plakboek, maar dan een die je aan de muur kunt hangen :) Is die kale plek aan je muur meteen opgeleukt.

 

valentijnsdag
 

Ik hoop dat je je kerstverlichting nog even snel te voorschijn kan halen, want dit is wel érg leuk. Print jullie leukste selfies en leukste herinneringen samen uit op poloroid formaat en vorm hier een hart van. De lichtjes eromheen hoeven niet per se, maar maakt het wel nog romantischer ;)

 

valentijnsdag

 

Uiteraard kan een Valentijnskaart niet ontbreken op Valentijnsdag. In die 7 jaar samen met Ronald, kwam het wel eens voor dat ik geen Valentijnskaart kreeg… En stiekem was ik dan heel teleurgesteld. Het hoort er gewoon bij! :) Zo vaak ontvang je geen leuke post meer, dus daarom is het nog belangrijker om op Valentijnsdag een leuke kaart te krijgen ;) En bij Greetz kan je ook nog eens hele leuke persoonlijke kaarten versturen! Je kan je kaart helemaal zelf ontwerpen, of je kiest een bestaande waarbij je je eigen foto(‘s) kunt toevoegen. Super leuk toch?! Ik heb er zelf ook een gemaakt, zoals je ziet :)

 

valentijnsdag

 

Nog een leuk idee! Een fotostrip maken. En met dit cadeau heb je meteen een leuk doosje om al jullie herinneringen in te bewaren. Zoals bioscoopkaartjes, vliegtickets, liefdesbriefjes… ;) Cute!

 

Valentijnsdag recepten

 

valentijnsdag

 

Aangezien we allemaal weten dat liefde door de maag gaat, hier nog een aantal lekkere recepten ;) Ik begin met deze Salted Caramel Brownies. God-de-lijk, echt. Ik heb nog nooit zulke lekkere brownies gegeten. Dit recept is echt perfect. En als je ze in hartjesvorm uitsteekt, passen ze super goed in dit Valentijnsdag thema ;)

 

 

En bij die pancakes hoort ook een lekkere koffie. Begin maar alvast met oefenen, dit filmpje legt je uit hoe je de perfecte latte art zelf maakt! Arghhh had ik nou maar zo’n espresso machine :( :( :( Ik zou dit echt graag willen leren!

 

Valentijnsdag

 

Van deze heerlijke stapel pancakes heb ik geen recept, want het is super makkelijk. Het ziet er onweerstaanbaar uit en dat is het ook. Alles wat je lekker vindt, zit hier in. Denk ik. Pindakaas, banaan, gesmolten chocolade, M&M’s en om het nog feestelijker te maken: disco sprinkles. Stapel gewoon 3 pancakes op, besmeer de bovenste met pindakaas, Leg er wat plakjes banaan op, smelt chocolade, druppel dit er overheen en maak af met de M&M’s. Oké ik weet niet echt wat het verder te maken heeft met Valentijnsdag, but it is good.

 

 

Dit leuke recept kwam ik tegen op Pinterest en ik heb ook zelf al een variant gemaakt, met tonijn en rode ui (lekker!). Had alleen geen zin om een foto te maken, maar deze foto is toch mooi genoeg :) Wie maak je niet blij met pizza? Eh, inderdaad. Daarom. En in hartjesvorm maak je je lief nóg blijer.

 

Roze witte chocolade popcorn

 

Het laatste recept! Roze popcorn, hoe leuk is dit? Het is ontzettend makkelijk om te maken, maar je maakt er gegarandeerd indruk mee. Perfect tijdens een Netflix sessie!

Waarschijnlijk heb ik je zo genoeg leuke ideeën gegeven voor een fijne Valentijnsdag :) Heb je nog meer ideeën nodig? Kijk dan eens bij mijn vorige Valentijn-Specials! Die vind je hier en hier!

Liefs, Kim

Dit artikel is in samenwerking met Greetz

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply