Life

SPORT: 7 Typetjes in de sportschool

traplopennalegday

Irritatie nummer 1 in de sportschool. Trappen moeten lopen na legday. Wie gaat er nou naar een sportschool met zoveel trappen? :'( Ja ik dus.

Op Instagram kwamen er veeeeeeeeele reacties los op een berichtje dat ik postte, namelijk deze:
Irritatie nummer 1 in de sportschool: Oude mutsen die mijn apparaten de hele tijd bezet houden, maar niet om een workout te doen, nee…
Ze zitten gewoon een uur te lullen over GTST en schoonmaakmiddelen.
Mijn god… Daarom ging ik dus nooit rond die tijd sporten.
Soms wil ik dat vrouwen nog steeds bang waren om bodybuilder te worden door 1 keer een gewicht op te tillen.
(…) Maarre, ik ben wel benieuwd naar JOUW irritaties/ergernissen in de sportschool! So tell me?!

Iedereen heeft zo af en toe zijn irritaties wel. Ik heb echt de grappigste reacties voorbij zien komen! Ik moest er zelf echt om lachen en ze waren allemaal herkenbaar!
Er kwamen eigenlijk 7 type “vervelende” mensen naar boven in alle reacties. Omdat ik het zelf zo grappig vond, heb ik deze eventjes op een rijtje gezet ;)

  1. De theemuts. Wil je lekker je work-out doen, zit er een stel oude mutsen (haha sorry) je apparaten bezet te houden terwijl ze eigenlijk alleen maar aan het kletsen zijn over huisvrouwenonderwerpen… In principe is het geen ramp, dan sla je die oefening gewoon even over. Het wordt echter wél vervelend wanneer het al zo druk is en alle andere apparaten helaas ook al bezet zijn…quote3
  2. De mobielverslaafde. Kwebbelende vrouwen zijn irritant, maar mensen die een onafscheidelijke band hebben met hun mobiel zijn net zo irritant. Ook deze mensen houden de apparaten voor langer dan nodig is bezet.
  3. De voordringer. Terwijl jij de hele tijd aan het wachten bent op een apparaat die zo’n muts of verslaafde bezet hield, rent plotseling iemand anders naar dat apparaat die ein-de-lijk vrijgekomen was! Nu maar hopen dat dit persoon wél snel klaar is…
  4. De uitslover. Mannen (of vrouwen natuurlijk…) die denken de zwaarste gewichten aan te kunnen, maar dit toch niet zo blijkt te zijn en jij er dan bijna de dupe van wordt. Of mensen die je achtervolgen en elke keer expres wat zwaarder gaan trainen dan jou, om te laten zien hoe goed ze zijn. Of wat dacht je van die mensen die 4 sets gewichten meenemen, maar er uiteindelijk maar 1 gebruiken? Of het persoon die denkt indruk te maken door een oefening op een bepaalde manier te doen, maar het gewoon helemaal verkeerd doet. Zo heb ik zelf ooit een vrouw gezien die op de meest belachelijke manier de “hip abduction” oefening deed. Staand en met de billen lekker naar achter. Aha… Het zag er écht niet uit.quote2
  5. De oerman. Soms lijkt het even alsof je in de Apenheul bent beland en tussen de Bokito’s staat. Bij elke herhaling komt er ZO’N oorverdovend geluid uit! Jeutje. En waar is dat nou eigenlijk voor nodig?
  6. De praatjesmaker. Dit persoon laat zich door niks tegenhouden? Oordopjes in je oren? I don’t care! Ben je ergens aan het eind van je set, komt er opeens iemand een praatje met je maken. Ja HALLOOOOO, alsof dat nu het juiste moment is?! Come one……
  7. De versierders. Naja, ik wist niet hoe ik dit type moest noemen, maar ik bedoel hiermee die mannen die je uitgebreid staan te checken. Oh nee hoor, het valt niet op. Of een man die jou als vrouw wel even wilt uitleggen hoe je die oefening het beste kunt uitvoeren… jaja…

quote1

Om het berichtje te eindigen, heb ik nog een grappig filmpje voor jullie gevonden! Check hem hier!

 

 

Dit berichtje is niet beledigend bedoeld, maar gewoon als een grapje. Ik hoop dat niemand het persoonlijk opvat!
Confession: soms zit ik ook wel eens met mijn mobiel in de sportschool of sta ik misschien iets te lang te praten ;)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply