Recepten index

TOP 3: Recepten in november

November is voorbij gevlogen, het is alweer tijd voor een nieuwe top 3 recepten!
Nog maar een paar dagen en we zitten alweer in december! Herfstige recepten gaan plaats maken voor winterse recepten, maar eigenlijk ben ik nog helemaal niet zo ver! Ik vind de herfst veel te leuk haha.

 

top 3 november

In november heb ik weer 6 recepten met jullie gedeeld. Een aantal recepten met pompoen, want ik ben echt gek op pompoen :) Gelukkig hoef ik daar nog geen afscheid van te nemen, want deze oranje bol is ook in de winter nog verkrijgbaar. Ik denk ook dat jullie nog een paar recepten met pompoen kunnen verwachten dit jaar. Ik heb er namelijk nog anderhalf liggen en nog een hele pot pompoenpuree haha….

Maar hee, wat vonden jullie nou de leukste recepten van afgelopen maand? Ik zal ze hieronder in een nieuwe top 3 plaatsen! :)

 

 

top 3

3. Pittige boerenkool ovenschotel

Net even anders dan boerenkoolstamppot is deze boerenkool ovenschotel! Door de toevoeging van sambal of een rood pepertje krijgt hij wat pit. En een berg gesmolten kaas doet het natuurlijk altijd goed ;) Toch ben ik verbaasd dat dit recept in de top 3 staat, omdat ik de foto helemaal niet aantrekkelijk vind haha!

 

 

top 3

2. Volkoren pompoenbrood

Dat dit recept pas woensdag online is gekomen, maakt helemaal niet uit. Jullie vonden dit recept blijkbaar toch erg leuk, waardoor hij toch nog in de top 3 gekomen is en zelfs op de 2e plaats! En ik ben het er helemaal mee eens, want dit pompoenbrood is heerlijk :) Misschien een leuk idee om hem voor het weekend te maken? Dan kun je het hele weekend smullen!

 

 

top 3

1. Zuurkoolsalade

Pompoen en zuurkool zijn mijn favoriete groentes in de herfst en winter. Dit was mijn eerste keer dat ik zuurkool eens op een andere manier probeerde en het was erg geslaagd! Zuurkool zonder aardappelen is nóg lekkerder (ja, ik ben niet zo’n aardappelliefhebber haha).
Dit recept was deze maand stiekem ook erg populair omdat de foto toegelaten is op Foodgawker (en daar ben ik best trots op!). Ik heb 2 foto’s gestuurd en beide zijn ze toegelaten. Heel cool!

 

Het recept dat het minst bekeken is, is de aspergesoep. Aaahhhhhhh….. Oke ik geef toe dat het misschien niet een heel boeiend recept is, dat asperges niet echt in dit seizoen passen en dat de foto niet zo interessant is, maar lekker issie wel! Dus misschien toch nog even een kans geven?? :)

 

top 3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply