Life

Update #01

Hallooo!
Misschien heb je het al gemerkt dat ik woensdag geen blog online heb gezet en vandaag komt dit berichtje ook een beetje laat.
Als je me op Snapchat volgt (CozyMess) dan snap je denk ik wel waarom :) Ik heb het enorm druk gehad met school de laatste week. Ik had een aantal deadlines die ik moest halen. Gister (donderdag) had ik mijn eindpresentatie van mijn minor, vandaag een hertentamen en ik moest mijn portfolio website inleveren voor de minor die ik heb gevolgd. Hoop werk allemaal, maar niet voor niks want ik heb het allemaal gehaald (nouja, de beoordeling van mn portfolio heb ik nog niet, maar ik ga er van uit dat dat ook wel goed zit)! Daarnaast heb ik een aantal leuke plannen voor de blog, waar ik ondertussen ook mee bezig was.

 

update

 

CozyMess krijgt een nieuwe lay-out! :D Super tof! De blog bestaat in februari namelijk een jaar (ik weet niet precies, maar laten we zeggen 10 februari? :p) en ik vind dat zij daarom wel een nieuw jasje verdient. Ik ben er dus drukkkk mee bezig en ik hoop dat jullie het maandag kunnen bewonderen :)

Zo dan ga ik nu snel naar de verjaardag van mijn zusje :) Wat een feestweek! Tot maandag! :D

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Dear Monday #19 - CozyMess
  8 februari 2016 at 14:53

  […] weer een nieuwe Dear Monday voor jullie! Een gedeelte van mijn week heb je al kunnen lezen in mijn blog van vrijdag. Ik vertelde dat ik het enorm druk had met deadlines voor school en met veranderingen op mijn blog. […]

 • Reply
  Lisanne
  5 februari 2016 at 21:41

  Spannend ben benieuwd!

  • Reply
   CozyMess - Kim
   5 februari 2016 at 23:16

   Haha ik ook! Hoop dat het allemaal gaat lukken en werken hihi xx

  Leave a Reply