Life

Update #02

blogplannen

Het is je misschien opgevallen dat ik geen Dear Monday’s meer plaats. De reden daarvan is dat ik op het moment gewoon niet zulke boeiende weken heb haha. Nee maar, dit schoolblok heb ik even geen leven meer en het derde en vierde schoolblok denk ik ook nog niet. Tot aan juli 2017 dus! Maar vooral de komende 8 schoolweken nog even niet (tot februari), want dit is het lastigste blok van het schooljaar. In het Engels ook nog. Daarnaast is mijn huidige projectgroep ook erg… gedreven? en vinden ze het leuk om elke dag af te spreken op school, de hele dag, ook al zijn we 2 tot 3 dagen per week vrij. Zuchtttttttt. Wel beter dan een ongemotiveerde groep natuurlijk, maar dit is weer het andere uiterste dan ik gewend ben :p

 

people-coffee-notes-tea

 

Volgend jaar ga ik afstuderen en stage lopen, dus dat betekent dat ik dit jaar nog veeeeeeeel moet doen. Praktijkuren maken bijvoorbeeld, ik moet nog zo’n 168 uur vullen met vrije opdrachten, voor ik kan gaan afstuderen. En ik heb nog geeeeeeen idee hoe ik deze uren ga vullen haha. Ik hoop dat ik een deel kan vullen met CozyMess en een ander deel met vrijwilligerswerk :) Ik ben ook aan het nadenken om YouTube filmpjes te maken, maar heb eerst onderwerpen nodig natuurlijk. Waar zou jij graag een filmpje over willen zien op het gebied van voeding en gezondheid? Jouw ideeën kunnen mij heel erg helpen, dus weet je iets? Laat het achter in een reactie! :)

 

person-woman-hand-camera-2

 

Verder ik ga deze week maar weer opzoek naar een nieuwe sportschool :p Sinds afgelopen zomer heb ik al geen abonnement meer bij een sportschool, omdat ik echt totaal niet meer gemotiveerd was en hij toch afliep… Maar nu volgend jaar mijn droom uitkomt (reis), wil ik er wel beter uitzien dan nu ;) En het zou ook leuk zijn om met de kerstdagen een leuk jurkje aan te kunnen haha. Ughhh, daar heb ik nog wel heel weinig tijd voor. Naast sporten, eet ik ook zo gezond mogelijk en kleinere porties. Misschien ga ik mijn koolhydraten weer een beetje schrappen, maar daar moet ik nog even over nadenken.

 

pexels-photo-209968

 

Met Ronald heb ik afgesproken dat hij één keer in de week gaat koken. Hij bedenkt dan wat. Het recept dat hij bedenkt of gebruikt komt dan op CozyMess! Een soort “Men Monday” rubriek ofzo, weet nog niet wat voor naam ik er aan ga geven hahaha. Ik vind het in ieder geval heel leuk dat hij me wilt helpen met mijn blog! De stukjes worden waarschijnlijk wel door mij geschreven, want Ronald houdt niet zo van schrijven, maar dan schrijf ik natuurlijk wel over waarom hij koos om dat recept te maken enzo. Ik gok dat het recepten gaan worden met veel vlees :p

 

Spicy Mexican Burger

 

Dus om een lang verhaal kort te maken: door mijn opleiding beleef ik vrij weinig op het moment haha en het 3 keer per week sporten in de avond zal er ook niet echt bij helpen :p Gelukkig heb ik Ronald die mij gaat helpen met mijn blog, zodat je geen recepten hoeft te missen! Ik ben heel erg benieuwd hoe dat gaat lopen, we zullen het zien! Wanneer ik wel iets heb beleefd wat ik wil delen, dan zal ik dat natuurlijk met je delen :) Sowieso is onze vakantie planning rond en kan ik niet wachten om deze met je te delen!! Als ik er tijd voor heb, zal ik volgende week een blog schrijven over onze trip! Ik ben sowieso van plan met CozyMess ook meer te gaan richten op “reizen”, omdat dit één van mijn grootste hobby’s is. Misschien wel mijn grootste zelfs :)

 

 

-xxx- Kim

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply