Life

Update #03

Hoi lieve lezer,

Even een persoonlijk berichtje van mij. Misschien heb je gemerkt dat er de laatste tijd wat minder artikelen online zijn gekomen. Dat komt niet doordat ik het bloggen of het koken niet meer leuk vind. Nee, ik vind het nog steeds super leuk en ik wou dat ik het vaker kon doen. Ik zal je uitleggen waar het dan wel door komt.

Ik zit nu in het 3e jaar van mijn opleiding Voeding en Dietetiek en het stressniveau op dit moment is érg hoog. Volgend schooljaar (vanaf september dus) ga ik afstuderen en dat vind ik super spannend en ik kijk er erg naar uit. Het dingetje nu is alleen dat ik het tot aan de zomervakantie enorm druk heb met vakken afronden, alle studiepunten binnenhalen en bedenken waar ik stage wil lopen en waar ik mijn afstudeeronderzoek (over) wil gaan schrijven. Het komt zooo dichtbij en hoe dichterbij ik kom, hoe meer stress ik ervaar. Ik wil zo graag afstuderen, dat ik enorm mijn best doe op dit moment. Mijn studie staat de komende (en afgelopen) maanden even op nummer 1. En daarnaast wil ik ook 3 keer per week naar de sportschool om wat kilootjes kwijt te raken. Oh en mijn familie en vrienden zien is óók erg belangrijk ;) Kortom: het is even moeilijk te combineren allemaal.

Blogplannen

Helaas heeft dat er voor gezorgd dat ik de afgelopen weken geen Fishy Friday online heb gezet, of dat het uberhaupt gewoon een beetje stil was. Maar ik ga het goed maken, want er komen een hoop leuke artikelen aan! Niet alleen recepten, maar ook artikelen over veel andere toffe onderwerpen. Zo wil ik mijn reisplan met je delen (voor als je het nog niet wist, ik ga 5 weken door Maleisië, Singapore en Bali reizen), ik heb ondertussen een echte plantenverslaving en ben misschien wel 10 planten rijker geworden in 1 maand (oeps) dus daar wil ik ook wat leuke informatie over kwijt, het is bijna Pasen en ik heb wat leuke recepten gemaakt ennnn ik heb met mijn zusje een hele leuke video gemaakt die ik je heel graag wil laten zien! Oh en een DIY en travel video ook nog!

pexels-photo-297642

Dus de content is er zeker, het is alleen allemaal maar half af. Ik moet dus de tijd vinden om het allemaal te bewerken en verwerken :) En gelukkig gaat Ronald mij daar een beetje bij helpen <3 Jij kan me ook helpen! Laat me vooral weten waar je graag wat over wilt lezen of zien op CozyMess, dan hoef ik in ieder geval niet zelf na te denken over een onderwerp haha ;) Wil je iets weten over voeding en gezondheid of wil je een bepaald recept? Of vind je een ander onderwerp veel interessanter? Laat het me weten en blijf vooral CozyMess checken. Als je op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe artikelen, volg dan mijn Facebook pagina en/of Instagram even! :)

Dus, tot snel!!!

Liefs, Kim 

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Kees & Harjanti
  3 april 2017 at 22:02

  Hoi Kim,
  Kalmte kan je redden, voorbereiding is het sleutelwoord, voldoende slapen en rust nemen. Weinig vlees eten. Even geen nieuwe plannen maken en focussen op je studie. Maar vooral GENIETEN van alles wat je wel mag en kan.

  Groetjes van GURU Kees.

 • Leave a Reply