School Projects/ Vegetarisch dieet

VEGA: Dag 19 – 19 mei

GUYYSSSSSS! Ik heb mijn hertentamen gehaald! WHOEHOE!
Ik had super weinig fouten, oh ik ben zo blijjjjjjj. Nu de rest nog!

Maarre, wat at ik vandaag?
Ik moest vroeg op school zijn en ik kwam pas laat mijn bed uit, dus mijn ontbijt was “on the go”.
Een pistoletje uit de oven met kaas en sladressing. Eh ja, sladressing. Geen idee waarom ik dat erop deed, maar het was lekker.
Gelukkig was ik ook weer vroeg vrij. Thuis at ik wat crackers met hummus en een banaan.

Mijn avondeten stelde in eerste instantie niks voor. Gebakken aardappeltjes met gebakken groente. Het leek zo weinig!
Dus ik maakte er nog een salade bij met feta, wat gelukkig wat meer vulde.
Ik ben toch nog zo gewend om aardappeltjes met groente én vlees te eten, waardoor ik soms vergeet dat ik nu wat meer groente moet klaarmaken haha.
Qua groente om te bakken koos ik voor: courgette, ui, aubergine en 2 teentjes knoflook. Kruiden: paprikapoeder, cayennepeper, beetje basilicum en zout en peper.
Aubergine is echt heerlijk met wat kruiden! Ik vond het even niet zo lekker meer, omdat het soms een beetje smaakt naar zeep, ofzo. Maar sinds dit weekend ben ik weer fan!

vega dag 19 dinner

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply