School Projects/ Vegetarisch dieet

VEGA: Dag 20 – 20 mei

Vandaag maakte ik een heerlijk broodje als lunch!
Ik vond nog een bakje huttenkäse in de koelkast die bijna over datum was, dus daar moest ik iets mee doen.
Ook had ik nog pistoletjes over. Dus, die huttenkäse smeerde ik over de broodjes, sneed een Pink Lady in plakjes en tadaaaaaaa.
Een lekker broodje! Helemaal af met wat veldsla en verse takjes tijm.
Door de huttenkäse deed ik trouwens wel nog een beetje zout, peper en kaneel. Anders smaakt het naar niks he.

vega dag 20 broodje

‘s Avonds was het weer eens tijd voor Mexicaanse wraps.
Ik maakte het met kidneybonen, tomatenpuree en wat verse groente.
Het werd op smaak gebracht met knoflook, komijn, snufje kaneel, zout, peper, cayenne peper en een beetje smoked paprikapoeder.
Jalapenos er doorheen, stukjes avocado en een beetje crème fraîche er overheen en dan lekker genieten!

vega dag 20 dinner

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply