Hotspots

Villa Tuinfeest – Delft

Villa Tuinfeest Delft

Een paar weken terug was het echt een drama. Toetsen, assessment en super veel deadlines. Zo had ik die vrijdag ook een deadline. Ik moest een verslag per post opsturen naar Delft, maar omdat ik hem donderdag nog niet af had besloot ik om hem gewoon in Delft af te leveren. Ik ga natuurlijk niet helemaal naar Delft om alleen iets in een brievenbus te gooien, dus ik kwam met het idee om dan samen met Ronald het einde van m’n schoolblok te gaan vieren met een etentje. Ronald mocht kiezen waar we gingen eten en dat werd dus Villa Tuinfeest! Hoe het daar was? Dat lees je in dit artikel!

Villa Tuinfeest is nog niet zolang open, sinds december 2016 namelijk! Het interieur is fantastisch, als je het mij vraagt. Waarschijnlijk zou ik mijn restaurant precies hetzelfde inrichten :p Zoals je weet ben ik gek op planten, hout en groen en dat vind je in het interieur van Villa Tuinfeest allemaal terug.

Villa Tuinfeest Delft
Villa Tuinfeest Delft

Villa Tuinfeest Delft

Achter in het restaurant heb je een heerlijk plekje waarbij je uitkijkt op het water en de winkelstraat. En als de avonden wat warmer worden, kun je heerlijk op hun grote terras voor het restaurant op het plein dineren! Of lunchen. Of drankjes doen. Alles kan bij Villa Tuinfeest.

Ik ben te schijterig en durf het nog niet zo goed om in een restaurant uitgebreid foto’s te gaan maken van het interieur, zeker niet wanneer ik niet gevraagd ben door het restaurant om te komen eten. Daarom heb ik nog even twee foto’s van het interieur van hun Facebook-pagina gepakt:

Villa Tuinfeest Delft

Villa Tuinfeest Delft

Ik zei het toch? Een prachtig interieur!! <3 Maarja, leuk dat interieur… Hoe is het eten en drinken? Bij aankomst stond er op een krijtbord dat de Gin Tonics nu 5 euro was, dus ik bestelde een Gin Tonic. Dat kon ik wel gebruiken! En die was erg lekker :)

Villa Tuinfeest Delft

kimgintonic

Ronald en ik deelde een koude plank als voorgerecht. Met kaas, ham, zalm, olijven en brood. Was prima, maar niet heel bijzonder verder.

Villa Tuinfeest Delft

De hamburgers waren daarentegen echt ontzettend goed. We kozen beide voor de Delft Special; een burger met Delfts blauwe kaas. Grappige naam. Verder zat er nog rode uien chutney en truffelmayonaise op. Echt onwijs lekker. In eerste instantie leek de burger niet zo groot, maar ik had er friet en een coleslaw bij en kreeg het allemaal niet eens op. Stiekem jammer, want had eigenlijk ook al een dessert op het oog; de cheesecake met bosbessen en vanille ijs. Die moet ik dan maar voor een volgende keer bewaren :)

Villa Tuinfeest Delft

Villa Tuinfeest is echt een bezoekje waard als je toch al in het prachtige Delft bent! Heb je geen idee waarom je naar Delft zou moeten gaan? Het is een prachtige stad! Het heeft een heel gezellige binnenstad, leuke winkeltjes en in de zomer lijkt het me super om een rondvaart te doen door de grachten. Jep, ik heb me voorgenomen vaker naar Delft te gaan! Kan ik meteen die cheesecake ook nog even proeven ;)

Villa Tuinhuis
Markt 44 | 2611 GV | Delft
Elke dag open vanaf 10 uur
Website  Instagram  Facebook

Delft

Delft

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply