Life

Weekly Favorites – Week #23 2017

joy

Ken je die Dear Monday’s nog? Daar ben ik al een tijdje mee gestopt, omdat ik in een drukke tentamenperiode kwam. Eigenlijk vind ik het wel jammer dat ik er mee gestopt ben en die artikelen werden ook altijd wel goed bezocht :) Nu is CozyMess wat minder persoonlijk geworden denk ik. Om daar verandering in te brengen, ga ik beginnen met deze nieuwe rubriek “Weekly Favorites”.

Veel bloggers hebben een soortgelijk rubriek op hun blog, dus origineel is het zeker niet :p Maar op deze manier kan ik jullie toch elke week een persoonlijke update geven. Wat kan je verwachten in zo’n blog?

 • Mijn favoriete recept van die week
 • Leukste liedje dat ik hoorde
 • Lekkerste wat ik heb uitgeprobeerd
 • Leukste activiteit
 • Leukste aankoop
 • Etc…

En natuurlijk is niet elke week hetzelfde, dus elke week zal ik een ander soort favorite delen. Benieuwd naar mijn favorites van vorige week? Komen ze!

Favo uitprobeersel:

Oke dit is een lastige, omdat ik deze week best wel veel lekkere nieuwe dingen uitgeprobeerd heb. Namelijk weer drie vleesvervangers! De Little Willies en de Bratwurst van De Vegetarische Slager en de vegetarische (vis)sticks van de Jumbo. Weet je wat, ik ga gewoon lekker niet kiezen. Deze drie producten waren zeker weten alle drie even lekker en behoren alle drie tot de favorites van deze week ;)

Favo aankoop:

Ik kocht bij de Intratuin weer wat plantjes en potten en deze Croton is wel mijn favoriet :) Zo mooi die kleuren <3

Favo nieuws:

Als het goed is heb ik een afstudeeropdracht kunnen regelen :) En ik heb er heel veel zin in om er mee aan de slag te gaan! Het moet nog wel goedgekeurd worden door mijn opleiding, dus moet dat nog even afwachten… Dus duimen! :) Later kan ik er misschien meer over vertellen ;)

Favo song:

Ik heb Spotify en elke week krijg ik weer een nieuwe afspeellijst; Discover Weekly. Zo leer ik weer allerlei nieuwe liedjes kennen die bij me passen, super fijn! Het leukste liedje van deze week vond ik RÜFÜS – Brighter, maar Vacation van Simen Mitlid vind ik eigenlijk net zo leuk. Lekkere nummers als je in het zonnetje naar het station wandelt ;) Andere goede liedjes vond ik Drift van Camel Power Club en Tidal Wave van Alexander Biggs. Deze zijn wat minder vrolijk, voor de wat mindere zonnige dagen haha (genoeg regen gezien afgelopen week!). Oja en Moments van Kidnap Kid, Leo Stannard. Ook een leuk liedje. Oke, het is wel weer duidelijk dat ik het lastig vind om één favorite per thema te kiezen haha. Als je op de naam van het liedje klikt, kan je het beluisteren ;)

Favo activiteit:

Op zondag bezocht ik met Ronald het Sushi Festival JOY in Den Haag! Echt super leuk! Helaas hadden we niet zulk mooi weer, maar daar smaakte het eten niet minder goed door natuurlijk. We kochten een paar gerechtjes die we deelden, waardoor we lekker wat uit konden proberen. Het lekkerste? Heel moeilijk… Ik denk de Crunchy Sushi, maar de Korean Fried Chicken was ook to die for… ;)

joy1

joy3

joy4

Zooo, dat is wel genoeg voor deze week denk ik! :) Wat vind je van zo’n artikel als dit? Zal ik dit elke week doen? Laat het me vooral even weten, vind ik leuk! :)

Liefs, Kim 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Karin
  15 juni 2017 at 13:00

  Ja hoor ik vind het wel leuk je nieuwe rubriek!
  Toch altijd interessant wat mensen bezig houdt en wat ze leuk mooi of lekker vinden!
  Dus… van mij mag je er mee doorgaan!!

  • Reply
   CozyMess - Kim
   17 juni 2017 at 15:43

   Goed om te horen! :) Ik zal er van deze week weer eentje online zetten x

  Leave a Reply