Life

Weekly Favorites – Week #24 2017

little v

De week is weer om! En daarom heb ik een nieuwe Weekly Favorites :) Aan de likes te zien, vinden jullie dit wel een leuke nieuwe rubriek… Dus ik ga er gewoon lekker mee door ;) Wat zijn mijn favorites van deze week? Je leest het hier!

Het was een chaotische en drukke week. Ik had veel deadlines en een hertentamen waar ik voor moest leren, dus echt heel veel leuke dingen heb ik niet gedaan. Toch heb ik een leuke lijst favorites denk ik zo! :)

 

Favo nieuwe ontdekking:

Restaurant Little V! Ronald en ik aten hier van de week, omdat ik er al een tijdje wilde eten en een beetje ontspanning en niet zelf hoeven koken kon geen kwaad ;) Oh my, waarom zijn we nooit eerder gegaan? En het was nog gezond ook! We bestelden 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten, bijgerechten en hele lekkere drankjes. Vooral de gamba’s in kokoscurry waren f*cking lekker. Sorry voor mijn taalgebruik, maar zelfs Ronald zei dat hij er tranen in zijn ogen kreeg van dat gerecht. Ik zal na mijn tentamens wel een eigen artikel wijden aan dit restaurant ;)

little-v

Favo aankoop:

Ronald en ik kochten een nieuwe salontafel, omdat we onze woonkamer hebben veranderd afgelopen weken. We hebben onze grote hoekbank verkocht en hebben nu even een leenbank van mijn broertje, tot we een leuke nieuwe bank vinden. De leenbank is een tweezitter en onze salontafel stond er raar bij :p Tijd voor iets nieuws dus. Bij de Ikea vonden we dit tafeltje/karretje en omdat het leegverkoop was, waren een aantal producten flink afgeprijsd. Waaronder deze. Ik was meteen verliefd <3 Het maakt de woonkamer lekker stoer.

Over woonkamer gesproken, binnenkort zal ik een tour geven door mijn woonkamer. Het is nog steeds niet af (I know, we zijn er al langer dan een halfjaar mee bezig!), maar ik vind het wel eens tijd worden dat ik hem laat zien ;)

Favo DIY project:

Zoals je hierboven leest zijn Ronald en ik lekker aan het klussen, knutselen, bezig zijn met interieur. Nouja, ik bedenk het en geef hem de opdracht om het uit te werken ;) Goed team toch? Zo maakte hij vorige week zelf een eettafel! Onze oude eettafel was mooi, maar groot en lomp voor een redelijk compacte vierkante woonkamer. We waren al weken bezig met het zoeken van een andere eettafel, tot ik op Marktplaats een metalen eettafel vond met een glazen blad erop. Een glazen tafel vind ik zelf niet zo prettig, dus bedachten we om een blad van hout te maken en dat is super goed uitgepakt! We zijn er heel blij mee :) Ik zal het eindresultaat in mijn video laten zien!

Favo song:

Jaren geleden, echt jaaaaaaren geleden, ontdekte ik Angus and Julia Stone. Ik luisterde hun muziek echt heel vaak, heel mooie en ingetogen liedjes, maar ik vergat ze na een tijdje… Tot ik ze op een festival live zag! Geloof op Rock Werchter. Ronald is de muziek toen ook leuk gaan vinden en we besloten om naar een concert te gaan van ze. Dat is ook ondertussen weer een paar jaar geleden, maar nu zagen we dat ze in oktober in Amsterdam optreden en we kochten meteen kaartjes! Heb er helemaal zin in :) Benieuwd naar de muziek? Beluister het hieronder! :)


Favo koopje:

Dit roze ding is mijn favo koopje en combineert mooi met mijn favo songs ;) Β Ik kocht een aantal maanden terug van UrbanEars een koptelefoon voor het sporten. De Urban Hellas. Je kan de kussentjes in de was doen en hij kan tegen water. Dat is super cool natuurlijk. Enige nadeel is dat hij niet heel lekker zit als ik hem uren op heb. Straks ga ik natuurlijk best lang vliegen en ik wil dan wel Netflix kijken of muziek luisteren, dus ik zocht nog naar een koptelefoon die wΓ©l comfortabel is Γ©n goed klinkt. Ik ben heel blij met mijn nieuwe aankoop, de UrbanEars Plattan ADV Wireless. Hij is draadloos maar kan ook met kabel en dat vind ik ook een grote pluspunt. Het mooiste van alles? Deze kleur was nu 50% afgeprijsd. Scheelde me 50 euro. Roze was niet mijn eerste keuze, maar als student zonder baan heb ik eigenlijk weinig te eisen denk ik dan ;) Ik heb hem nog niet veel kunnen gebruiken, maar misschien is het leuk als ik een review online zet? :)

Favo uitprobeersel:

De Magioni pizzabodems waren in de aanbieding bij de AH en ik moest het uitproberen! Ze hebben bodems van bloemkool en courgette namelijk en na mijn eigen bloemkoolpizza was ik heel benieuwd naar hun bodem. Niet echt logisch dat ik de bodem van courgette kocht, maar goed… :p Ik vond het lekker! Het was wel iets te krokant vond ik, maar dat ligt misschien ook aan mij… Receptje van de pizza’s zal ik binnenkort ook even online zetten want die waren ook allebei goed gelukt!

En dat was het weer! :) Ik had ook een hele fijne dag bij mijn ouders in de tuin met vaderdag, maar daar heb ik helaas geen foto’s van. Hoewel ik veel moest leren (deze week ook trouwens, komt geen eind aan), was het toch weer een hele fijne week! Ik hoop dat jouw week ook zo fijn was.

Tot volgende week!

Liefs, Kim

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply