Life

Weekly Favorites – Week 25 + 26 (2017)

Daar ben ik weer! Jeetje de afgelopen twee weken waren écht heel stressvol, dus het is me niet gelukt iets online te zetten. Vandaag is de eerste dag van mijn vakantie, dus kon ik eindelijk weer een blog schrijven :) Ik besloot om week 25 en week 26 in één artikel te combineren, aangezien ik een beetje achter loop… Oeps! Dit artikel zal dus extra lang zijn met positieve dingen ;) Komen ze!

Favo aankoop:

Er was een heropening van de Xenos bij mij in de stad en die dag was er 20% korting op ALLES. Nou daar heb ik lekker gebruik van gemaakt natuurlijk haha. Ik kocht kussens voor op de banken op het balkon en een kleed voor in de woonkamer. Nu we meer ruimte hebben in de woonkamer doordat onze hoekbank weg is, staat zo’n kleed echt heel gezellig! Ik vind hem alleen niet heel geweldig goed matchen bij de bank die we nu tijdelijk hebben, maarja het is toch de bedoeling dat we een andere gaan kopen haha. Van de kussens voor op het balkon kan ik nog ff geen foto laten zien, omdat mijn balkon leeg moet blijven voor schilders :( Zodra ik mijn balkon weer kan gaan inrichten zal ik ze laten zien! :)

kleed

Favo nummer:

Er zat weer een leuk liedje tussen mijn Discover Weekly hoor. Reunite – Isbells. Zo mooi en zacht en ook weer krachtig haha. Ik houd van dit soort liedjes. Een ander leuk liedje is Sunset Lover – Petit Biscuit. Echt zo’n lekker zomervakantie liedje die je vrolijk maakt.

Favo moment:

Dat was toen ik zag dat iemand een recept had gedeeld op Facebook (en ik weet nog steeds niet wie!), waardoor ik opeens mega veel bezoekers kreeg op mijn blog! :) Dat is altijd leuk om te zien. Dat recept wordt nu nog steeds heel goed bezocht, ook al is het alweer een week geleden ofzo. Lekker die recepten blijven delen jongens, word ik blij van! :)

Favo plant:

Ik kocht ook weer 2 planten, oeps…… Dit keer 2 planten voor in de slaapkamer. Een Zamioculcas en een Clusia. En ik vind ze heel leuk en goed matchen zo bij elkaar :) Na mijn “Planten voor in de badkamer” artikel wil ik ook heel graag een plantje kopen voor daar, aangezien ik de badkamer een beetje aan het stylen ben :p Ik denk alleen dat het verstandig is om dat NA mijn vakantie te doen, omdat ik al niet weet hoe al mijn planten van nu het gaan overleven… :’)

plantenclusia

Favo serie:

Ronald en ik volgen op het moment samen “The 100”. Jeetje wat een serie zeg. Het begon allemaal rustig en leuk, nu is het verschrikkelijk en wordt het met de aflevering verschrikkelijker. Misschien wel een van de ergste series die ik gekeken heb. Ja zelfs nog erger dan Game of Thrones… Het is wel echt een hele goede serie, dus zeker een aanrader. En ik heb een girl crush op Lexa haha <3

lexa

Favo activiteit:

De vrijdag van week 25 was heel leuk :) Ik ging eerst met Ronald shoppen in Zoetermeer, toen at ik een Korean Crunchy Chicken Burger bij Hudson in Zoetermeer (echt super lekker) en daarna gingen we naar het feestje van mijn broertje die jarig was. Broertje klinkt eigenlijk altijd zo gek, want zo klein is hij niet haha, maar hij blijft wel jonger dan ik :p

hudsonburger

Van week 26 was de zondag het allerfijnste. Ik leverde mijn allerlaatste verslag in, waarna mijn vakantie eindelijk begon. Wat was ik daar aan toe zeg! Ik ging met Ronald lekker een scooter-ritje maken. We reden door weilanden heen en door de duinen en dronken een biertje op het strand. En daarna volgde nog een cappuccino en appeltaart, oeps :p

koffiestrand

duinenscooter

Favo lunch:

Ik ging met Myrthe samen leren voor onze toetsen bij Club Vers, een heel leuk restaurant vlak bij Den Haag HS. Aanrader! We hebben daar echt zo’n 6 uur gezeten volgens mij, lekker buiten. De lunch was echt heel lekker. We kozen allebei voor de vega burger met zoete aardappelfriet. OhMyGod. Lekkerste frietjes + mayo ooit. De burger was ook lekker, al was hij erg zacht en leek het meer een soort saus op een broodje haha. Ik ga deze plek zeker onthouden!

clubvers

 

Ik kan nog veel meer bedenken, maar ik laat het hier wel bij :p Vandaag is mijn vakantie dus begonnen en eerlijk? Ik vind er helemaal niks aan haha. Ken je dat gevoel dat je zooo druk bent geweest voor lange tijd, dat je dan klaar bent met alles en dat je dan in een zwart gat terecht komt? Dat heb ik nu dus. Zeker nu ik vanmorgen ook de laatste aflevering van Pretty Little Liars gekeken heb en na 7 jaar (!) eindelijk weet wie A is. Oke als je Pretty Little Liars niet kent heb je geen idee waar ik het over heb, maar ik weet gewoon even niet wat ik moet doen met mijn leven haha. Dat klinkt echt heel dramatisch :p Ik ga me tot aan mijn reis gewoon lekker richten op mijn blog! Ik heb al een aantal plannen gemaakt. Deze week ga ik ook eindelijk eens een 2e update geven over mijn Personal Body Plan waar ik aan begonnen ben! Ook ga ik mijn filmpje over mijn huiskamer eens afmaken… En het is ook wel weer eens tijd voor een recept, vind je niet?! :) Stay tuned!

Liefs, Kim

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply