Life

Weekly Favorites – Week 27 (2017) + vakantiemededeling

Ben ik weer met een nieuwe Weekly Favorites! De laatste voor ik op vakantie ga, dus ik ga je in deze ook even vertellen hoe het de komende 5 weken nou verder gaat hier en wat je kan verwachten! :)

Als ik straks op vakantie ben, komt er eventjes geen Weekly Favorites online, maar wel een weekoverzicht. Het is natuurlijk wel leuk om elke week even kort te vertellen wat ik heb gedaan die week, waar ik zit en hoe ik het allemaal vind. Ik ga een grote reis maken en heeeeel veel doen, dus natuurlijk wil ik dat graag delen. Aangezien ik niet kan inschatten hoe het met het internet zit daar, kan ik je niet vertellen op welke dag dat weekoverzicht online gaat komen. Ik zit een aantal dagen in de jungle en ook op eilanden, dus misschien heb ik wel helemaal geen internet daar! We gaan het zien :) Sowieso zal ik mijn mooiste foto’s en uitgebreide verslagen delen als ik weer terug ben!

Naast de weekoverzichten die ik ga delen, kan je ook elke week 1 of 2 andere artikelen verwachten. Deze heb ik allemaal al geschreven en klaargezet en komen als het goed is vanzelf online! Makkelijk he? :) Er staan een aantal hele lekkere recepten klaar, dus blijf zeker CozyMess in de gaten houden of volg mijn Facebook pagina eventjes! Daar wordt meteen gedeeld wanneer er een nieuw artikel online gekomen is.

Zo nu dat besproken is, kunnen we gaan terugblikken op mijn week. En mijn week viel een beetje tegen, want op het moment dat ik dit schrijf ben ik enorm verdrietig. Simba is sinds vrijdag erg ziekΒ en ben vorige week vrijdag en zondag met hem naar de dierenarts geweest omdat het zo slecht met hem gaat. Ik vind het zo erg. Hij eet niet, hij drinkt niet, hij verstopt zich alleen maar, zijn neus en kin bloeden helemaal doordat hij er steeds met z’n tong langs gaat… Hij wilt ook niet meer geaaid worden :(

simbaziek

Aangezien Simba niet meer bij ons komt liggen, gaan wij maar bij Simba liggen haha. Ook al moet ik dan op de grond naast de kattenbak liggen :’)

Na de dierenarts vrijdag leek het weer beter te gaan, omdat hij opeens weer at en dronk… Maar zondag ging het opeens weer heel slecht met hem en zijn we naar de spoedarts gegaan. Ik heb me nog nooit zo machteloos gevoeld. We moeten hem nu elke dag 3 keer medicijnen geven, maar dat is een heel gevecht natuurlijk… Hij stribbelt enorm tegen, maar hij moet gewoon beter worden :( Het is ook enorm k*t dat het zo vlak voor mijn vakantie gebeurt, want ik ga echt niet met een fijn gevoel op vakantie als hij dan nog steeds zo ziek is! Gelukkig is hij wel in goede handen natuurlijk bij mijn familie.

UPDATE: nu dit online komt gaat het alweer een stuk beter gelukkig! Hij heeft geen koorts meer, eet weer wat, komt weer een beetje knuffelen en lijkt weer een stuk vrolijker! Ik ben zo opgelucht!!! Alleen z’n neusje bloed nog een beetje, maar dat komt ook wel weer goed!

Nou laten we het even over iets leuks hebben, want dit maakt het artikel niet echt gezellig natuurlijk hihi. Er waren ook wel wat leuke dingen namelijk.

Favo liedje:

Mykonos van Fleet Foxes vind ik een heel mooi liedje!

Favo bezigheid:

Het was natuurlijk mijn eerste week vakantie en in het begin had ik echt moeite met het idee aan vrijheid haha. Wist niet wat ik moest doen en verveelde me, maar ik heb de hele week uiteindelijk wel goed kunnen besteden. Ik heb heeeeeel veel blogartikelen geschreven die dus online komen als ik op vakantie ben :) En dat vond ik weer heerlijk om te doen, eindelijk lekker weer richten op mijn blog :)

Favo recept:

Dit is eigenlijk geen recept dat ik vorige week maakte, maar het is wel een van de lekkerste die ik vorige week uitschreef en hij staat al online! Je kunt hem hier vinden. Gegrilde kipfilet met chimichurri! <3

kipfilet met chimichurri

Favo nieuws:

Ik heb een aantal voldoendes terug voor mijn toetsen en projecten, dus dat is super fijn! :) Gelukkig hoef ik niet te leren op vakantie voor een hertentamen, dus dat is super chill! Eerlijk gezegd ging ik er namelijk wel vanuit dat ik moest gaan herkansen hihi. Ik moet nu nog 1 cijfer terug krijgen en dan heb ik alles binnen :)

Favo festival:

Heb maar 1 festival bezocht vorige week hoor haha, maar moest deze activiteit ook nog even benoemen. Ronald en ik waren bij Breda Live, waar we uitgenodigd waren in de Sky Box. Erg leuk! :) Met onbeperkt eten en drinken hihi. Daarna sliepen we in een hotel heel dichtbij het festivalterrein, was erg chill allemaal (niet dat ik ‘s nachts een oog dicht gedaan heb, want moest de hele tijd aan die arme zielige Simba denken). We hebben Racoon, Nick en Simon, De Jeugd van Tegenwoordig en Hardwell op zien treden.

breda2

Favo moment:

Terwijl Ronald en ik op het festival waren, waren mijn ouders bij ons thuis om op Simba op te passen omdat hij toen al ziek was. Omdat mijn ouders uren bij hem gebleven zijn, had ik ze zondagavond meegenomen om wat te gaan drinken op het strand. En dat was heel fijn en gezellig <3 Zouden we eigenlijk vaker moeten doen!

Eigenlijk ben ik vorige week vooral bij m’n ouders geweest lijkt het, nu ik er over nadenk. Ik heb ook mijn broertje nog geholpen in z’n huis, maar vooral geknuffeld met de katten daar eigenlijk haha. Kortom, het was een slopende week maar wel met een aantal lichtpuntjes :) Hopelijk kan ik in mijn komende vakantie weekoverzichten meer leuke verhalen vertellen!

marley

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply