Life

Weekly Favorites – Week 36 (2017)

Het werd wel weer eens tijd dat ik weer begon met de Weekly Favorites, vind je niet? De laatste was namelijk van week 27, oeps. Ik had gehoopt dat ik week 1 van mijn reisverslag had kunnen delen vandaag, maar het kost zoooo veeeeel tijdddd om zoveel foto’s uit te zoeken haha. Nog even geduld! Ik deel je nu wat afgelopen week mijn favorieten waren. Iets met kittens, plantjes en toch ook een throwback naar onze reis.

Favoriete moment met Simba:

Laten we bij vandaag beginnen. Het is echt herfstweer en aangezien ik niet naar buiten hoef, vind ik dat helemaal prima. Kaarsjes aan, muziekje aan, thee erbij, dekentje over me heen en natuurlijk Simba lekker dichtbij. Simba besloot dat hij op mijn schoot wilde, maar dan wel onder het dekentje erbij haha. Dat vond ik zo schattig. Hij vond het alleen niet leuk dat ik de deken optilde om een foto van hem te maken :p

simba

 

Favoriete aankoop:

Afgelopen weekend bezochten Ronald en ik weer eens het tuincentrum. We wilden wat plantjes voor op het balkon, aangezien alles dood was en het er zo leeg en saai uitzag. Ik heb mijn moestuinbak gevuld met kruiden en fleurige plantjes en het ziet er meteen een stuk leuker uit. Ik kwam ook nog hele mooie kamerplanten tegen (Begonia’s), maar het is me gelukt om die niet te kopen hihi. In plaats daarvan kocht ik de mini versie haha. Ik moet me toch een beetje inhouden om geen jungle van mijn huis te maken… Anders ben ik straks wel m’n hele huis aan het opruimen, maar staat het helemaal vol met planten. Niet echt de bedoeling!

begonia

Favoriete cuteness:

Bij mijn ouders is er een nestje kittens geboren en – oh my god – ze zijn zo schattig. Echt om op te eten. Ik kan er de hele dag naar kijken, zo leuk zijn ze. Het zijn allemaal broertjes en zusjes van Simba, want ze komen bij dezelfde moeder vandaan :) Eén van de kittens komt bij ons wonen. We merken dat Simba zich heel erg verveeld nu hij 5 weken bij mijn broertje heeft gelogeerd en met andere katten kon spelen. Simba ligt alleen maar te slapen op een bureaustoel in een andere kamer en ziet er zo ongelukkig uit… We hopen dat hij weer gelukkiger wordt als hij een zusje heeft om mee te spelen. We krijgen de grijze kitten met vlekjes en we noemen haar Muis, omdat ze er uitziet als een lief klein Muisje :) Is ze niet schattig?!!! Nog ongeveer 3 weken wachten voor ze bij ons komt wonen :)

Favoriete “eventjes weg”:

Om eerlijk te zijn heb ik afgelopen week echt haast niks gedaan. Ik ben bezig met mijn scriptie en Ronald en ik zijn heel veel bezig in huis. Heel veel dingen uitzoeken, weggooien, verkopen, opruimen, opknappen, etc. Dat is ongeveer wat we elk weekend doen sinds we terug zijn van onze reis. Hoewel het niet zo spannend en leuk klinkt, vind ik het heerlijk om te doen. Ik wil zo min mogelijk troep hebben in huis en het geeft een heerlijk gevoel als je weer 5 vuilniszakken vol zooi kan weggooien. Het kost een hoop tijd, maar dan krijg je er ook wel iets voor terug :) Van de week gingen we tussen het opruimen door eventjes naar Kijkduin om daar wat te drinken. Was toch heel leuk :) Daarna zijn we naar mijn zusje gegaan die nu alleen thuiszit en heeft zij voor ons gekookt en hebben we met de kittens geknuffeld. Eigenlijk wilde ik nooit meer weg ;) Woensdag zijn we weer teruggegaan naar de kittens en heb ik voor mijn zusje gekookt. Op de foto hieronder zie je Ombre, het zusje van Muis. Zij blijft bij mijn ouders en de rest krijgt allemaal ergens anders een nieuw huisje.

kijkduin

Favoriete serie:

Ik ben zwaar verslaafd aan Vampire Diaries op Netflix… Het vervelende is dat ik echt uren achter elkaar er naar kan kijken en dat er geen eind aankomt, want elk seizoen heeft 22 afleveringen en heeft 8 seizoenen en ik zit pas in seizoen 2… Whaaaa, duurt echt nog lang voor ik klaar ben! Nog zo’n 6.000 uur om te kijken!!

Favoriete vakantiefoto:

Ik ben natuurlijk bezig met mijn vakantiefoto’s en ik kwam weer echt waanzinnig mooie dingen tegen. Het was zo gaaf en mooi allemaal… Ik krijg ook gewoon heimwee als ik die foto’s zie, daarom ben ik het ook een beetje aan het uitstellen denk ik. Het is gewoon een beetje pijnlijk om die mooie dingen weer te zien, want ik zou graag weer terug willen. Zeker op zo’n herfstige dag, hoewel ik dat ook heel gezellig vind, verlang ik weer terug naar Bali en Langkawi <3 Anyway, ik vond deze selfie met Ronald wel een hele leuke foto en dat zeg ik niet vaak over een foto waar ik op sta :)

Zo! Dat was het weer voor deze week :) Volgende week ben ik bij je terug met een nieuwe Weekly Favorites! Fijn weekend <3

Liefs, Kim

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply