Life

Weekly Favorites – Week 38 (2017)

Vorige week had ik een mega Weekly Favorites, waarin ik niet eens alles kon bespreken. Dus รฉรฉn daarvan bespreek ik nu meteen in dit artikel! Iets wat ik de week ervoor geknutseld heb en ik vind het gewoon te leukย om het niet te delen :) Verder bestond deze week uit veel gezelligheid, foodtruckfestival Rrrollend, shoppen in Leiden en meer! :) Lees je mee?

Mijn favo DIY:

Eindelijk heb ik weer eens wat geknutseld. Ik had een lege colafles waarvan de label verdwenen was, dus ik kon hem toch niet inleveren… Meteen had ik een idee! Ik maak er een plantenpot van, want daar kan je er nooit genoeg van hebben :p Ik maakte geen saaie plantenpot, maar een speciaal plantenpotje voor Simba z’n kattengrasplant. Hoe ik het in elkaar heb gezet kan je binnenkort vinden op CozyMess! :)

kattengras

Mijn favo festival:

Zondag (gister) ging ik naar de laatste dag van Rrrollend Den Haag! Samen met een vriendinnetje (Lisanne) en later kwam Ronald ook. Het was prachtig weer en erg rustig op het festival, waardoor het een prima sfeer had. Het was hierdoor wel echt heel anders dan vorig jaar! Toen stonden er overal lange rijen en moest je een tijdje wachten voor je je eten kreeg. Nu was alles heel snel, maar daardoor was je er misschien ook wel sneller klaar.

Ronald en ik probeerden twee verschillende hotdogs (Spaanse en Mexicaanse) en een broodje gegrilde buikspek. Lisanne nam een eendproeverij en de chorizo kroketjes. Alles was weer lekker! En er was trouwens ook echt goede muziek! :)

 

Mijn favo dag:

Dat was absoluut de zaterdag. Ik zou ook makkelijk een heel artikel kunnen wijden aan deze zaterdag, want alles wat ik die dag was leuk. Ronald en ik stonden vroeg op om eerst even samen te kijken naar mijn scriptie en daarna zijn we naar de stad gegaan. We liepen over de markt, namen een kijkje bij de nieuwe winkel Hudson Bay (geen leuke winkel, vind ik), gingen nog even langs de Flying Tiger en Wonderful, dronken koffie bij Borgman Borgman en haalden wat lekkere dingetjes bij de delicatessenkraam Ilias. Echt heel fijn en het was zo’n mooi weer <3 Ik wou dat elke zaterdag middag zo fijn was als die. In de middag kwam een vriendin langs (Eliza) en hadden we een hoop bij te kletsen onder het genot van de lekkere dingen van Ilias. Na het eten gingen we weer naar de kittens kijken, oh wat zijn ze toch lief… Na de kittens gingen we nog even bij mijn broertje langs en zaten we tot laat op zijn balkon en uiteindelijk lag ik heel laat in bed. Doodmoe na zo’n lange, drukke en gezellige dag.

pompoen wonderful borgman ilias aankopen

Mijn favo aankoop:

Eigenlijk wilde ik hier dus mijn nieuwe bureau benoemen, maar ik had nog geen foto gemaakt en het is nu opeens zo’n donkere dag dat ik de bureau niet eens op de foto krijg! Zo stom!! Dus wanneer het weer licht is, maak ik direct een foto en deel ik hem in de volgende Weekly Favorites haha. Wat ik wel kan laten zien, zijn mijn andere mooie aankopen van de week! Ik kocht namelijk wat potjes en schaaltjes en ben er echt heel blij mee. Kan niet wachten om de schaaltjes te gebruiken voor m’n foto’s! De potjes gebruik ik voor mijn losse thee, al zijn ze daar net wat te groot voor… Dus misschien moet ik opzoek gaan naar iets anders wat er in kan :p

aankopen2

 

Mijn favo opluchting:

Haha, gekke favo dit.. Maar ik had vorige week echt een opluchting. Mimi/Muis (we noemden haar eigenlijk Muis, maar ik blijf haar per ongeluk steeds Mimi noemen… Dus ik denk dat het maar gewoon Mimi blijft) is eindelijk vast voer gaan eten! Ein-de-lijk. Iedereen opgelucht. Het duurde echt weken namelijk…

Eerst dacht Mimi dit over eten:

mimi2

Maar nu vindt ze het toch wel lekker :)

mimi1

Volgende week zijn de kittens oud genoeg om naar de nieuwe huisjes te gaan. Dus als alles goed blijft gaan met Mimi, dan gaan we haar volgende week ophalen! Wow, die weken zijn echt omgevlogen… Ik ben echt benieuwd hoe Simba op haar gaat reageren :)

kittens1

Ik heb vorige week ook een fotoshoot gehouden met de kittens en ik ga zo weer naar m’n ouders om er weer een te doen… De foto’s zal ik woensdag met jullie delen! Een heel artikel gewijd aan schattige pluizige mollige kittenfoto’s, is dat niet perfect?! ;)

Tot snel!! Ik wens je een hele fijne week! :)

Liefs, Kim

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply