Life

Weekly Favorites – Week 40 (2017)

Soms heb ik een week dat het even wat rustiger is. Zo’n week was dus vorige week. Tussen alle drukke weken in, heb ik dat ook gewoon wel eens nodig. Even tot rust komen. En in deze rustige week was vrijdag zeker de hoogtepunt van de week, want toen kwam Mimi bij ons wonen! Benieuwd hoe dat ging tussen Mimi en Simba? Lees dan verder, want dit wordt een “Mimi-is-thuis Special”! :)

Omdat vorige week een week was die niet heel erg interessant was en ik weinig favorieten heb, geef ik nu gewoon een uitgebreid verslag over de eerste dagen dat Mimi bij ons is :)

Vanaf het moment dat ze bij ons thuis kwam, is Mimi echt al heel erg knuffelig. Ze ligt uren lang heel schattig op mijn schoot en bij elke aanraking begint ze te spinnen en duwt ze haar rug nog harder in je hand. En ze wilt zo graag kopjes geven, dat ze er bijna salto’s voor in de lucht maakt. Dat is misschien ook wel de reden dat we afgelopen weekend zo weinig gedaan hebben haha, we zijn niet van de bank te krijgen met zo’n schattig poesje in huis. Ze is zo grappig, leuk, lief, mooi, schattig en vooral ook stoer… Simba vond haar in het begin helemaal niks. Die gromde vrijdag de hele avond naar haar en als ze in de buurt kwam ging hij blazen en soms haalde hij naar haar uit. Arm beestje, maar bang was ze niet. Volgens mij vond ze Simba eerder een aansteller dan een enge grote kat.

Gelukkig ging het elke dag een beetje beter tussen Simba en Mimi en nu spelen ze zelfs met elkaar! Simba voelt zich denk ik al een beetje de grote broer en hij houdt Mimi heel goed in de gaten. Hij kijkt met grote ogen toe hoe ze haar brokjes aan het eten is, kijkt toe hoe ze aan het klimmen is op de bank en hoe ze onder het kleed probeert te kruipen en zo af en toe dagen ze elkaar uit om te stoeien. Zo schattig! In het begin was Simba daar erg lomp en wild in, maar nu wordt hij steeds voorzichtiger met haar. En ook Mimi wordt steeds nieuwsgieriger naar haar grote broer. Echt leuk om te zien :)

Maarja, er is één dilemma… Nu Mimi hier net een paar dagen is, wil ik haar wel genoeg aandacht en liefde geven zodat ze zich fijn voelt, dus laat ik haar steeds toe op mijn schoot… Alleen Simba wilt ook steeds op mijn schoot, maar dat kan natuurlijk niet als Mimi er al ligt. En Simba neemt geen genoegen met een plek naast me op de bank haha. Dat vind ik wel een beetje sneu voor Simba… Hopelijk komt hij vanavond als Ronald thuis is wel gezellig op een van onze schoten liggen, met Mimi op de andere schoot :)

Ik heb nog niet heel veel foto’s gemaakt van Mimi en nog helemaal geen met mijn goede camera, maar ik zal wat ik heb hieronder delen! Misschien kan ik binnenkort ook eens een filmpje delen! En wat zou het leuk zijn als ik snel een foto kan delen van Mimi en Simba samen… <3

mimi1 mimi6 mimi2 mimi5 mimi7

Liefs, Kim

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply