Life

Weekly Favorites – Week 41 (2017)

Hallo!! Een dag later dan normaal, maar hier issie weer. De Weekly Favorites :) Het was weer een rustig weekje, maar wel eentje met leuke dingen. Zoals een super mooi concert waar Ronald en ik zijn geweest en leuke spontane dingen in het weekend. Lees je weer mee?

Sinds Mimi er is, doen we vrij weinig leuke dingen buiten de deur haha… ‘s Avonds zijn we vooral lekker thuis en denken na over een nieuw huis, kijken series/films of gaan we even gamen op de Playstation. En ondertussen genieten we van de katten, die steeds beter met elkaar omgaan. Gelukkig! Nu ik dit schrijf, ligt Mimi op het papier in de printer en Simba ligt op een kussentje op het bureau. Echt schattig. Ze willen altijd bij me in de buurt blijven <3

mimi1

mimisim1

Ik vind het wel fijn om gewoon thuis te zijn. Nog even genieten van ons huis, voor we er uit moeten. Het blijft een gezellig huis en als de zon laag staat en de woonkamer in schijnt, geeft het altijd zo’n magisch gevoel.

woonkamer

thuis

Favo avondje uit:

Zondag gingen Ronald en ik naar het concert van Angus & Julia Stone in Amsterdam. Wauw, wat was het weer mooi. Elke keer verbaasd het me weer hoe goed ze zijn in het echt. Eigenlijk zijn ze in het echt gewoon 10x beter. We hebben ze nou al een aantal keer zien optreden, één keer eerder in Amsterdam en 1 of 2 keer op een festival. Elke keer is het weer kippenvel. Hieronder kan je hun muziek luisteren :)
angusjulia

Favo gerecht:

Vorige week was ik weer wat actiever met koken voor CozyMess. Zo maakte ik erwtensoep en draadjesvlees. Allebei aanraders!! Ik kan niet kiezen welke ik lekkerder vond, want het zijn totaal verschillende gerechten natuurlijk. Het draadjesvlees maakte ik in de slowcooker en dat ding bewees weer opnieuw dat de slowcooker de beste uitvinding ooit is. Onder de keukenapparaten dan. Er staan genoeg keukenapparaten haast ongebruikt in mijn kastjes… Maar de slowcooker is één van de apparaten waar ik het minst spijt van de aankoop heb. En ja, om heel eerlijk te zijn heb ik hem in de zomer weinig gebruikt (duh, ik was ook 1 maand op reis), maar ik voel dat hij deze herfst/winter overuren gaat draaien ;) Houd je dus vast voor een hoop slowcooker recepten op CozyMess! Deze week ga ik er ook weer een maken :)

De slow cooker die ik heb, is nu afgeprijsd van 45 voor 39 euro, dus is geen geld! Je vindt hem hier.

sudder

Favo dag:

Dat was zaterdag! Ronald en ik hadden een bezichtiging in Delft (super leuk huis!!) en spraken voor de bezichtiging af met een vriendin om te gaan lunchen. Dat deden we bij ‘t Postkantoor en dat is echt een leuke plek! We konden heerlijk in het zonnetje zitten, want het was een prachtige herfstdag :) Ik nam de sandwich met gerookte zalm en kerriesaus en wow, was mega lekker! Ook de cheesecake was goed (en machtig) :)

lunch

Het huis in Delft was echt geweldig.  Leuke buurt, leuk ingericht, alles zag er goed uit en voelde goed. Het was alleen erg klein…. Te klein :( Tot nu toe hebben we nog steeds niet het huis gevonden dus, maar morgen gaan we weer een huis bezichtigen die een goede kans maakt. Fingers crossed!

We waren op de scooter naar Delft en vanuit Delft gingen we naar Ockenburgh (bos in Den Haag). Daar gingen we BBQ’en bij de scouting, maar daarvoor deden we nog even een rondje door het bos. De BBQ was gezellig, mijn ouders en broertje met zijn vriendin waren er ook. Aansluitend was eigenlijk een pubquiz, maar we moesten ook weer helemaal terug naar met de scooter (en het was super koud)… Dat is wel een nadeel van de scooter :p Ook dat mijn haar altijd helemaal in de klit gaat, ook al doe ik een staart in mijn haar… Erg vervelend.

Maar goed, zaterdag was een fijne dag <3

bos

Processed with VSCO with hb2 preset

Favo food post:

Eigenlijk kreeg ik dit al een week eerder, maar was het vergeten te laten zien. AH to go stuurde me een bericht of ik als primeur hun Halloween special wilde proeven. Nou prima, klinkt leuk… Toen ik het pakketje openmaakte was ik wel erg verrast :p Ze stuurde mij een muffin met een gedroogde insect en ook in de muffin zelf zitten stukjes insect… Het eten van insecten als duurzame eiwitbron vind ik een heel goed idee, maar zo’n muffin met een zichtbare insect erop gaat mij toch nog wel een stap te ver haha!! Terwijl ik zelf met een schoolwedstrijd bitterbalen maakte met insecten, dus zo vies ben ik er niet van… Maarja, toen hadden we ze verpulverd en zag je ze dus niet.

Heel leuk idee dus van AH to go, maar ik vraag me af of het een succes gaat worden :p Griezelig is het in ieder geval zeker!

muffininsect

Zou jij zo’n muffin eten met zo’n grote sprinkhaan erop? :) Ik ben benieuwd!!

Tot volgende week,

Liefs Kim

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lianne lie
  18 oktober 2017 at 08:45

  Hoi kim! Dit is de eerste keer dat ik je weekly favorites lees (raar dat k t niet eerder ben tegengekomen ) en joh wat schrijf jij leuk! Echt een plezier om te lezen en leuk om te horen hoe t met je gaat! Ik wens je heel veel plezier en knuffels met je lieve katten en succes met het vinden van je nieuwe huis. Ben nu al benieuwd naar je volgende weekly favorites
  Lianne

  • Reply
   CozyMess - Kim
   18 oktober 2017 at 11:53

   Ahh nou leuk dat je het nu voor het eerst gelezen hebt! Leuk om te horen dat je het leuk vindt om te lezen :) Dankjewel!! <3 xx

  Leave a Reply