Life

Weekly Favorites – Week 42 (2017)

Wat een drukte deze week!! Zoals je misschien wel weet van vorig jaar, help ik elk jaar met een Halloween evenement van de scouting. Dat evenement is zaterdag 28 oktober en de week er voor is het altijd heeeeel erg druk. Chaos en stress. Zeker als we last minute te horen krijgen dat de grootste post onze verantwoordelijkheid wordt… Oeps! Gelukkig komen er heel veel mensen helpen, maar je begrijpt vast dat ik deze week druk aan het knutselen ben :p Als alles klaar is, zal ik natuurlijk foto’s delen in de volgende Weekly Favorites! :) Laten we het nu maar eens hebben over vorige week, wat echt een geweldige week was <3

Favoriete dag:

De meest geweldige dag was de dag dat ik met mijn zusje en nichtje naar Amsterdam ging. Daar gingen we allerlei hotspots af! We hebben ontbeten bij The Avocado Show. We hebben gedineerd bij Loetje (beroemde biefstuk, goddelijk). We hebben de plantenwinkel Wildernis bezocht. Koekjes gekocht bij Stach. En als afsluiter haalden we een frozen yoghurt bij de Yoghurt Barn in de Foodhallen. Klinkt perfect, right?! Ik ga nog een aparte blog schrijven over deze plekjes, stay tuned!

ams

stach

loetje

ams2

stach2

Natuurlijk was al het eten lekker, maar het leukste van de dag vond ik om een dagje weg te zijn met mijn zusje en nichtje. Iets wat we nog nooit gedaan hadden, maar wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar! :) De volgende keer gaan we zo’n foodtour doen door Rotterdam, dus als je nog leuke plekken weet die we niet kunnen overslaan?? Let me know! Baker’s Dough staat sowieso al op de lijst!

ams3

ams6

ams8

ams7

Ronald stuurde ons deze foto terug, wat een grapjas :p

ams5

Favoriete spontaniteit:

Op zondag gingen Ronald en ik naar een grote kringloopwinkel in Rijswijk, om te kijken of ze er nog leuke dingen hadden voor het Halloween evenement. We waren al best snel klaar en besloten toen om ergens te lunchen. Dat werd Mama Kelly. Ein-de-lijk ben ik daar dan geweest. Ik wilde daar al zolang heen. Maar goed, ik wilde daar eigenlijk heen om de hele kip en de kreeft te proberen, maar die heb ik nu nog niet geprobeerd haha. Moet nog een keer terug dus. Het is echt een hele gave plek om te zien en de clubsandwich was heerlijk (en groot).

mamakelly

mamakelly2

Favoriete ontbijt:

Ronald bakte afgelopen weekend pannenkoeken… Zo fijn wakker worden! Ik deed er kwark, aardbeien en druiven op en zo had ik toch nog een gezonde pannenkoek :) De foto deelde ik op Instagram en toen ontplofte het een beetje aan likes en reacties haha. Zo leuk! Het zag er ook wel heel lekker uit, vind je niet?!

img_20171022_113253_547

Favoriete recept:

Vorige week deelde ik het recept voor de spinazietaart. Die was écht heel erg lekker. Ik vond het ook een leuk gerecht om te fotograferen. Door dit recept kwam mijn liefde voor koken (dat was ik een beetje kwijtgeraakt door stress) weer terug :) Helaas heb ik daarna geen succesvolle recepten meer bedacht, dus moet deze week echt even aan de slag! Ik dacht dat ik weer een lekker slowcooker recept voor je had, maar het resultaat was niet te vreten… Jammer, maar ook dat gebeurt wel eens! Gelukkig niet zo vaak… :)

spinazietaart

Favoriete moment:

De herfst is mijn lievelingsseizoen. Al die warme kleuren van de bomen… En vooral als het dan ook nog eens droog is en het zonnetje een beetje schijnt, is de herfst echt prachtig. Daarom was mijn favoriete moment toen ik door de stad liep met een blauwe hemel en de bonte blaadjes op de grond <3 En ik heb eindelijk mijn Vans die ik in Maleisië gekocht had, maar met een pakket naar Nederland stuurde omdat ik niet genoeg plek had in mijn backpack. Dat heeft serieus echt 2 maanden geduurd!! Ben blij dat ik ze nu eindelijk aan kan :)

herfst

Favoriete foto:

Het gaat hartstikke goed met Mimi en Simba en ze liggen regelmatig met z’n tweeën op m’n schoot. Dat gaat nog net. Ze vinden het fijner als ik plat op de bank lig, want dan hebben ze mijn hele lichaam om lekker uitgerekt op te liggen, hihi. Mimi wordt wel steeds vervelender. Ze wilt de hele tijd op m’n kabels bijten, in mijn laptopscherm bijten, ze bijt ook steeds in mijn neus?!! En soms liggen we een nacht wakker omdat Simba en Mimi dan de hele tijd achter elkaar aan rennen… Maar over het algemeen is het hartstikke leuk hoor, haha. Het zijn echt scheetjes en ze kunnen allebei heerlijk knuffelen <3

simmim

Nou meer heb ik eigenlijk niet te delen! :) Ik ga me maar snel klaar maken om verder te gaan met het Halloween evenement. Ik wens je een heel fijn weekend en tot snel!!

Liefs, Kim

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply