Life

Weekly Favorites – Week 43 (2017) – Halloween Evenement

Daar ben ik weer! De vorige Weekly Favorites schreef ik een paar dagen terug en nu alweer deze. Wat was het een drukke, maar leuke week! Het Halloween evenement dat ik hielp organiseren was opnieuw een groot succes. In dit artikel zal ik wat foto’s delen van onze “kliniek” en zal dit keer even anders zijn dan de vorige Weekly Favorites. Kijk je mee?

Ronald en ik zijn vorige week 4 avonden op de scouting geweest om dingen voor te bereiden en te maken. Wat een hoop werk was het weer! We lagen steeds laat in bed, maar het was het allemaal zeker waard :) Het Halloween evenement is een spooktocht door het bos van Ockenburgh en dat organiseren we nu al een paar jaar. Elk jaar komen er ruim 500 mensen op af, dit jaar bijna 600! Het is een aardig groot evenement geworden. Vandaar dat de druk ook best hoog ligt haha. Samen met mijn ouders, zusje en Ronald richten we al een paar jaar het clubhuis in. Heel veel mensen komen ons elk jaar helpen, echt super fijn! Het clubhuis (onze kliniek) is elk jaar het eindpunt van de tocht en we willen natuurlijk altijd een gaaf einde. Over de hele route in het bos zijn plekjes waar andere vrijwilligers staan met hun act.

halloween evenement

De ingang van de kliniek

Dit jaar hadden we bedacht dat het clubhuis een ziekenhuis/kliniek was en dat er in het laboratorium een chemisch ongeluk was gebeurd, waardoor er allerlei vreemde dingen gebeurden. De baby van een zwangere vrouw kwam dwars door de buik heen, de patiënten gedroegen zich erg vreemd en begonnen er ook anders uit te zien en de chirurg werd opeens gek en zaagde lichaamsdelen van patiënten af. Ik stond met mijn zusje in het lab en Ronald was de gekke chirurg in de operatiekamer.

Het organiseren van het evenement vind ik altijd ontzettend leuk, maar ik moet wel altijd enorm uit mijn comfortzonde voor de act. Staan voor een publiek is niet iets wat ik graag doe en het idee dat bijna 600 mensen langs me heen zijn gelopen om naar me te kijken, is echt heel vreemd haha. Gelukkig staan ze er niet allemaal tegelijk… Dat scheelt :p Achteraf valt het ook altijd enorm mee!

Het laboratorium

Eigenlijk zou ik de tocht zelf ook gaan lopen om foto’s te maken, maar ik was nog niet klaar met ons laboratorium dus heb ik Ronald de foto’s laten maken. Zo kan ik toch nog een beetje zien wat voor enge dingen er gebeurde in het bos :) Ik zal een paar foto’s delen met je! Ik deel eerst de foto’s van het deel dat ik heb georganiseerd met mijn groepje. De foto’s hierboven zijn ook allemaal van ons deel :)

zknhs3 zknhs4 zknhs9 zknhs7 zknhs6 zknhs8 zknhs2 zknhs1 zknhs10

Al die flesjes in ons laboratorium kocht ik vorige week bij die kringloopwinkel in Rijswijk (vertelde ik in mijn vorige Weekly Favorites). We deden er verschillende kleurtjes in en lampjes achter en dat gaf een heel leuk effect. Ook hadden we een stoomapparaatje in een van de flesjes en bubbels in de grote vaas. Met slangetjes hadden we wat potjes verbonden aan elkaar en we legden een slang met vloeistof door het hele gebouw. M’n zusje maakte wonden en afbladerende huid in ons gezicht met latex en we hadden speciaal groen spul dat licht gaf in het donker. Een paar spetters in m’n gezicht en het leek net alsof er gif op mijn gezicht zat :) Ik kon alleen mijn gezicht niet meer bewegen omdat het zo strak getrokken werd door die latex haha.

Professor Kim

Onze kliniek was het einde van de tocht en buiten was het horecagedeelte. Mijn moeder stond daar met andere vrijwilligers drankjes en snacks te verkopen. Ook dit gedeelte was heel leuk ingericht :) Vorig jaar maakte ik die borden met “drinks” en “snacks” en dit jaar konden we ze weer gebruiken. Het zag er erg sfeervol uit!

halloween1

Andere groepjes in het bos hadden ook echt hele leuke plekjes gemaakt. Omdat ik de tocht niet zelf kon lopen, heb ik geen idee wat voor act ze precies deden. De foto’s zien er in ieder geval leuk uit :)

halloween3 halloween12 halloween4 halloween7 halloween10 halloween14 halloween15 halloween17 halloween18

Door drukte en stress is het dit jaar niet gelukt om Halloween recepten te maken. Dat vind ik echt zo jammer!!! :( Maarja, volgend jaar beter… Dan ben ik geen student meer en heb ik hopelijk meer tijd :p We gaan het zien. Als je nog een lekker Halloween recept zoekt, heb ik ze wel hoor. Komen ze!

halloweencpcks3

Deze leuke Halloween cupcakes! :)

broodjeworm2

Of wat dacht je van een broodje worm?!

Zo, dat is wel weer genoeg Halloween voor vandaag… Toch? :)

Zondag was Ronald jarig en we hebben vooral de hele dag niks gedaan. Na zo’n drukke week en hele drukke en lange zaterdag, waren we wel even toe aan een rustige dag. En ik geloof dat Simba en Mimi ook wel erg genoten van zo’n rustige dag thuis, want die wilden elke seconde bij ons op schoot liggen. Naja, eigenlijk vooral bij mij de hele tijd… Maar dat past gewoon niet zo goed haha.

mimi2910b mimi2910

In tegenstelling tot Simba, vindt Mimi mensen-eten erg interessant. Simba moet niets weten van kipfilet of plakjes worst… Nou, als je niet uitkijkt dan gaat Mimi er vandoor met een hele pizza. Zij probeert het eten echt van je af te pakken haha. Vanmorgen had ze een kippenbotje gevonden en zat deze op te eten?!!!! Dat is echt gevaarlijk! Gelukkig was ik er op tijd bij… Toen ik het botje van haar af wilde pakken ging ze als een gek grommen en viel ze me aan, haha. Wat een gek beest!! Moet er echt even aan wennen dat m’n eten niet meer veilig is.

mimipizza

Laten we er dan in ieder geval één favoriet in gooien, om dit artikel mee af te sluiten… :)

Mijn favo aankoop:

Zondag moesten Ronald en ik nog even naar Zoetermeer en ik kon me niet inhouden om wat leuke dingetjes te kopen voor mezelf. Of voor ons en voor in huis eigenlijk. Eigenlijk is het niet zo slim om nu dingen te gaan kopen voor in huis, omdat we natuurlijk bijna gaan verhuizen… En waarschijnlijk verhuizen we nog eerder dan we dachten, omdat we WAARSCHIJNLIJK een huisje hebben gevonden. Ik zeg steeds waarschijnlijk, omdat er natuurlijk nog van alles mis kan gaan en dus moet ik nog een beetje voorzichtig zijn… :p Als het echt 100% zeker is, zal ik daar natuurlijk even een artikel aan wijden :)

aankopen2910

Die lamp vond Ronald heel erg leuk. Een medicijndoos had ik niet echt. Ja een oude Sesamstraat blik van Ronald haha, maar daar past de helft niet in. Dus deze doos/blik vond ik wel handig! En OMG, die mokken en cactusglas…….. Die zijn toch gewoon TE leuk?! Ik heb nu helemaal zin gekregen in warme chocolademelk in mijn nieuwe mok en een lekkere groene smoothie voor in mijn cactus!! :)

Nou jongens, ik ga even chocomelk maken. Zie ik je volgende week weer? :)

Liefs, Kim

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply