Life

Weekly Favorites – Week 44 (2017)

Afgelopen week was echt een feestweek! :) Ik vierde drie keer mijn verjaardag (lekker overdreven haha) én we tekenden het contract voor ons nieuwe huis! Yay!! Daar heb ik al uitgebreid over geschreven, dus als je het terug wilt lezen doe je dat hier. In deze Weekly Favorites vertel ik je wat ik op mijn verjaardag gedaan heb en hoe we onze verjaardagen vierden.

Ik heb weer niet echt specifieke “favorites”… dus ik geef je gewoon een verslagje van mijn week :) Ik zit er sowieso aan te denken om die “favorites” voortaan maar los te laten en om gewoon elke week een verslagje te schrijven, maar ik twijfel nog een beetje. Wat vind jij leuker?

mimi

Woensdag was ik jarig en werd ik alweer 26 jaar oud. Ik ben nu officieel eerder 30 dan 20 en dat voelt wel een beetje gek. Aangezien ik gewoon op een woensdag jarig was, was het niet zo’n boeiende dag. De avond was wel heel fijn :) Ronald kwam extra vroeg thuis mét een bos bloemen. Hij nam me mee uit eten bij mijn favoriete Thaise restaurant hier in Leiden (Sisaket) en we hebben weer heer-lijk gegeten. Veel te veel, maar het was ook veel te lekker.

thais2

 

Donderdag liet ik boodschappen thuis bezorgen voor het eerst! Wow, dat is echt super chill. Veel supermarkten bieden deze service tegenwoordig aan en ik vond het een goed idee om er voor onze verjaardag eens gebruik van te maken. Aangezien we onze verjaardag (we vieren het elk jaar gezamenlijk omdat er maar een paar dagen tussen zit) in twee delen zouden vieren, hadden we aardig wat boodschappen nodig. Normaal krijgen we zoveel boodschappen niet in één keer omhoog. De boodschappenbezorger heeft gewoon een karretje met kratten gevuld met je boodschappen en brengt het tot in je keuken! Ik kreeg zelfs nog tijd om mijn boodschappen uit te pakken :) Nou dat ga ik vaker doen hoor, super fijn! Plus, misschien bespaar ik wel wat geld ook doordat ik minder impulsaankopen doe :p

boodschappen

Vrijdag was de feestdag van de week. Eerst gingen Ronald en ik naar Den Haag om het contract te tekenen van ons nieuwe huis en daarna was onze spelletjes-verjaardagavond! :) Het was echt super gezellig en ik heb geweldige cadeautjes gekregen! Echt, ik ben zo verwend!! Ik had cadeaubonnen gevraagd, omdat ik niet wist wat ik wilde hebben… Maar ik had nooit verwacht dat ik zulke leuke dingen zou krijgen! Dingen die ik al heel lang wilde hebben. Zoals een schrift met stippen voor mijn Bullet Journal, een lightbox (zie begin foto), bruisballen en eindelijk mijn eerste producten van Lush! Kan niet wachten om die laatste 2 uit te proberen :)

cadeautjes

We hebben eigenlijk alleen maar 30 seconds en Dixit gespeeld, maar het was zó gezellig dat ik hier gewoon een gewoonte van wil maken. Het liefst ga ik elke maand een spelletjesavond organiseren straks in ons nieuwe huis :)

spelletjes

Zondagavond vierden we onze verjaardag voor onze ouders. Ik kookte Thaise rode curry voor ze en gelukkig vond iedereen het heerlijk :) Ik word altijd blij van complimentjes! Ook van mijn ouders heb ik super leuke cadeautjes gekregen!! Ik wilde heel graag een bamboe ladder waar ik straks mijn handdoeken aan kan hangen in de nieuwe badkamer. Ook heb ik zo’n bad-dienblad-ding gekregen voor over het bad. Daar kan ik een glas wijn, kaarsjes en een boek in kwijt!! Echt zoooo leuk! Dat wordt echt zo heerlijk relaxen in het nieuwe huis. Is het al bijna december?! Ik zal tegen die tijd wel een sfeerfoto met je delen ;)

bday

Afgelopen weekend zijn we ook nog druk bezig geweest met voorbereidingen voor de verhuizing. Zo zijn we bijvoorbeeld naar de Ikea gegaan omdat we daar ons laminaat gaan kopen en die moesten we even in het echt zien. We hadden er al een in gedachte, maar toen we er waren zagen we nog meer mooie. Ronald en ik zijn er nog niet uit welke het wordt… Is nog even lastig! We wilden ook een keukeneiland kopen van de Ikea, maar die is sinds gister opeens uit de verkoop?!! Dus nu gaan we er zelf een maken waarschijnlijk. Ik heb al een plan :)

ikea

Simba en Mimi doen de laatste tijd erg klef haha. Mimi ligt heel graag tegen Simba aan en Simba gaat haar dan wassen. Ook als ik in de ochtend de woonkamer in kom, tref ik ze samen aan op de bank. Zo schattig! Ben echt ontzettend blij dat het zo goed gaat tussen die twee :)

simmim2 simmim

Mimi wordt steeds meer een echte kat. Ze kan nu ook eindelijk miauwen. Het klinkt nog steeds voor geen meter, maar er komt tenminste wel geluid uit haha. Verder lijkt ze niet echt te groeien, alleen haar buik. Ze eet echt heel veel en heeft een heel bol buikje. Als ze niet bij mij ligt, is ze aan het eten. Verder doet ze eigenlijk niks haha.

Zo! Tijd om weer verder te gaan met mijn scriptie… Deze week staan er nog geen dingen gepland, behalve scriptie en spullen inpakken! Deze week moeten we hard aan de slag met verhuisdozen inpakken, omdat dit waarschijnlijk het laatste vrije weekend zal zijn voor we de sleutel krijgen! Volgende week zijn we namelijk een weekendje in Duitsland! Ik begin met mijn kledingkast uitruimen, de helft kan wel een vuilniszak in denk ik. Dat zal een hoop verhuisdozen schelen :p

Tot volgende week!

Liefs, Kim

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply