Life

Weekly Favorites – Week 45 (2017)

Heey!! De week is weer omgevlogen he? Jeetje, we zitten alweer in week 46 nu, nog maar een paar weken en het jaar is voorbij. Week 45 was een rustige week hier, maar wel met een aantal leuke activiteiten :) Ik krijg mijn interesse voor koken langzaam weer terug en zit opeens vol inspiratie! Daarom dook ik afgelopen week de keuken in om lekkere recepten voor je te maken. En de leukste dag afgelopen week? Dat was donderdag! Waarom? Lees maar verder :)

Favo aankoop:

Laat ik eerst eens beginnen met mijn favo aankoop. Namelijk een salontafel. Normaal zou zo’n salontafel als deze 300 of 400 euro kosten, maar via Marktplaats kon ik hem komen halen voor 60 euro. Dat kon ik natuurlijk niet laten! Nu hoef ik straks in ieder geval niet meer op zoektocht naar een salontafel, dat scheelt :) Ik vind hem echt super mooi passen bij ons Balinese dressoir en oude eettafel (die straks weer in ons nieuwe huis gebruikt gaat worden, maar nu in de garage staat).

tafel

Simba was echt vervelend toen ik een foto wilde maken van de tafel. ELKE KEER rende hij door m’n foto (hij was met Mimi aan het spelen). Ik heb gewoon geen enkele foto nu zonder hem er op. Ook toen ik later wat foto’s ging maken met mijn mobiel, stond hij er ook steeds op!! Haha, ik vind het wel grappig :p Vanmorgen had ik hetzelfde met Mimi, toen ik een gerecht wilde fotograferen… Elke keer zat ze met haar neus er weer in!
tafel3

Deze foto hierboven is helemaal mooi. Toen riep ik Simba en kwam hij naar me toe rennen. Wel om me kopjes te geven tegen mijn benen. Dat is dan wel weer schattig, he? :)

Favo simpele maaltijd:

We aten van de week een heerlijk simpele maaltijd. Bij onze laatste bezoek aan de Ikea kochten we een zak Zweedse balletjes en hun roomsaus en jam. Ik hoefde eigenlijk alleen maar boontjes te snijden, de balletjes op te warmen in de magnetron en de saus te maken en klaar. Wow, simpeler kan haast niet en het was nog lekker ook! :)

balletjes

Simba vind het altijd heel leuk om toe te kijken hoe ik in de keuken bezig ben. Hij weet donders goed dat hij niet op het aanrecht mag, daarom zit hij normaal altijd op de vuilnisbak haha. Dit keer was hij te nieuwsgierig… Maar hij keek zo “onschuldig” dat ik eerst even een foto van hem moest maken, voor ik hem er af gooide :p

simbaboontjes

Favo resultaat:

Het was niet mijn favo bezigheid afgelopen week, maar het resultaat mag er wel zijn. Ik wil straks zo min mogelijk werk hebben aan de verhuizing, dus ik ben mijn spullen aan het uitzoeken. Zo ook mijn kledingkast. Wow ik heb echt heel veel weggedaan. Ik deel mijn kledingkast met Ronald, dus echt heel veel ruimte voor mijn kleding heb ik niet, maar toch kon ik een heleboel kleding weg doen. Maar liefst 3 vuilniszakken met goede kleding, die ik langs breng bij m’n moeder en 1 vuilniszak met kleding die weggegooid kon worden. VIER VUILNISZAKKEN MINDER! En een hele verhuisdoos vol met zomerkleding trouwens. Echt belachelijk. Ik heb mezelf voorgenomen dat ik alleen nog maar kleding ga kopen van goede kwaliteit. Dus geen Primark meer voor mij. Dan maar wat minder kleding, maar wel van goede kwaliteit :)

kledingkast

Onze kledingkast was echt onhandig ingedeeld. Ik had niet eens een plank voor mezelf, maar nu wel! Echt veeeel beter :) Ben er echt veel blijer mee nu. Na m’n verhuizing moet ik wel echt eens gaan shoppen voor leuke kleding, want het is nu allemaal een beetje saai :p Maarja, dat komt na de feestdagen wel weer denk ik!

Oh en ik heb voor later deze week een artikel gepland waarin ik je meer vertel over de opruimmethode die ik heb gebruikt! Houd CozyMess of mijn Facebookpagina even in de gaten dus!

Favo recept:

Zoals ik al zei, had ik opeens super veel inspiratie voor leuke recepten. Zo heb ik ook een leuk Sinterklaas recept bedacht en gemaakt afgelopen week. Hij was goed gelukt, dus ik denk dat ik hem woensdag met je ga delen! :) Alvast een voorproefje:

sinterklaasrecept

Sja wat zou het zijn? Wat zou er in zitten? Weet jij het? :p

Favo dag:

Waarom donderdag nou de leukste dag was? Ik ging met mijn moeder en zusje shoppen in Den Haag en dat was weer super gezellig :) Eerst dronken we wat bij Hometown, met een stukje taart erbij of course. Daar hebben we een tijdje zitten kletsen en daarna zijn we allerlei leuke winkels in geweest.

hometown

Ik heb een mooie ring gekocht bij Wiezewasjes, ben er echt verliefd op (al heel lang, maar kocht hem steeds niet). Daarna gingen we naar winkeltjes als Flying Tiger en Sostrene Grene, ze hebben er al allerlei leuke dingen voor kerst! Ik houd zo van die gezellige sfeer… We zijn ook nog de Rivièra Maison in geweest en daar zagen we echt TE leuke dingen. Alles wat we zagen vonden we leuk. We moesten na een tijdje ook heel erg lachen omdat we wel 100 keer zeiden “Oh kijk dan hoe leukkkk!!”. Het is ook gewoon een prachtige winkel :)

riviera

Na het shoppen haalde Ronald me van Leiden CS op, om naar zijn ouders te gaan. En hij was zo lief om me op te wachten met een lekkere warme cappuccino! Want, wow wat het is alweer koud he?! Bleghhh. Dat het zo vroeg donker is, vind ik wel leuk. Lekker de kaarsjes aan. Dat het zo koud is, vind ik echt wel wat minder :p Al kan ik dan wel m’n leuke sjaal weer om ;)

lebkov

Dat was het weer voor deze week! Ik ben verder vooral veel bezig geweest met mijn scriptie eigenlijk. De deadline komt steeds dichterbij natuurlijk ;) Wist je trouwens dat jij me kan helpen? Dat doe je door mijn online enquête in te vullen! Kost je slechts 5 minuten van je tijd en ik ben je eeuwig dankbaar! ;) Je vind de enquête hier!

Tot volgende week!

Liefs, Kim

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply