Life

Weekly Favorites – Week 50 (2017)

Nog maar 2 weekjes en dan is het alweer 2018! Dan is er alweer een jaar voorbij… En wat voor jaar! Een jaar vol spannende dingen is dit geweest voor mij… Maar ik zal later wel een terugblik-artikel op 2017 delen, ik deel nu eerst maar eens hoe mijn week was ;) Het was de week van de verhuizing. Iets anders dan verhuizen heb ik dan ook niet gedaan, haha. In dit artikel zal ik dan ook vooral veel foto’s delen de verhuizing en een eerste foto van ons nieuwe huis :)

Simba keek toe terwijl dozen naar de bus sjouwden

Zaterdag was de verhuisdag en huurden we een verhuisbus. Dat was super fijn, want zo hoefden we maar 2 keer te rijden om alles mee te krijgen. We zijn wel echt 12 uur bezig geweest met sjouwen en dat voelde ik de volgende 2 dagen echt aan heel mijn lichaam :p Ik ben echt ontzettend dankbaar dat we veel hulp kregen! Mijn schoonouders, mijn broertje en zusje, vriendje van m’n zusje, een vriend van Ronald en een vriendin van mij kwamen allemaal helpen. Als zij niet kwamen helpen, waren we nu nog steeds bezig met uitladen denk ik haha.

verhuizen3

Af is ons nieuwe huis nog lang niet. Ik zit nu (het is maandag wanneer ik dit schrijf) met m’n laptop op de bank, omdat mijn bureau vol staat met dozen en gereedschap en allerlei andere dingen. Om me heen staan zo’n 20 verhuisdozen alleen al in de woonkamer/keuken. Je wilt niet weten hoe de kleinste kamer er uitziet, die staat helemaal vol met dozen haha.

verhuizen6 verhuizen7

Wel begint het eindelijk ergens op te lijken :) Zonder meubels leek de woonkamer wel echt veeeeeeeeeel groter dan hij nu is. Gelukkig past wel gewoon alles er in. We hebben ook eindelijk een nieuwe bank! We moesten het eerst doen met een krappe tweedehands tweezitter die we leenden van m’n broertje, nu hebben we een mega driezitter wat eigenlijk een vierzitter is! ZO FIJN!

verhuizen4

We moeten nog wel een hoop spullen kopen. We hebben nog geen eettafelstoelen, nog geen gordijnen in de woonkamer, we willen nog een vaatwasser en we moeten voor alle kamers nog even leuke lampen kopen. We moeten ook nog een aantal dingen gaan maken, zoals de bar en een kapstok. Ik had best wat plannen om zelf dingen te maken, maar dat gaan we niet allemaal meer doen. Zondag (kerstavond) heb ik bij ons thuis een spelletjesavond georganiseerd en maandag (eerste kerstdag) komen mijn schoonouders bij ons dineren en dan wil ik alles zo goed als af hebben. Dus geen tijd meer om te DIY’en helaas :(

De katten zijn gelukkig ook al goed gewend! Mimi al binnen een kwartiertje, bij Simba duurde het wat langer. Ze moesten alles even goed inspecteren en besnuffelen, maar dezelfde avond nog lagen ze al heerlijk op de nieuwe bank te slapen :)

verhuizen5

Volgende week hoop ik dus foto’s met je te delen van een huis die (zo goed als) af is! Dat gaat even hard doorwerken worden, maar moet wel lukken. Alle grote dingen zijn in ieder geval klaar, dus nu kan Ronald me mooi gaan helpen met die duizend verhuisdozen uitpakken :p Hopelijk kan ik deze week ook nog een leuk kerstreceptje online gooien. Ik baal dat dat er niet van gekomen is dit jaar… :( Ik vind dit juist altijd de leukste tijd om recepten te maken! Gelukkig heb ik nog wat tijd om wat oudejaarsdag hapjes online te zetten :) In ieder geval, voor als ik niks meer online ga zetten deze week: ik wens je hele fijne en gezellige kerstdagen, vol met lekker eten! <3

Liefs, Kim

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply