Health

Winactie – 5x 2 kaarten voor het AH Sportfestijn!

winactie

Joehoe! Ik mag mijn eerste échte winactie doen. Hoe leuk is dat? Ik mag namelijk 5x 2 kaartjes weggeven voor het AH Sportfestijn op 9 en 10 september. 

Het AH Sportfestijn is een festival voor jong en oud in Den Haag (Zuiderpark) waar je meer dan 50 bekende en onbekende sporten uit kunt proberen. Heb jij weleens van slacklining gehoord bijvoorbeeld? Ik nog nooit, maar blijkbaar is dat een sport waarbij je op een strak gespannen band probeert te balanceren. Van freerunning heb je misschien wel eens gehoord en ook dat kan je uitproberen op het AH Sportfestijn met een speciaal ontworpen obstacle course! Vet! Daarnaast worden er workshops en demonstraties gegeven en zijn er meet & greets! Je vindt alle informatie hier.

Het zal niet alleen een dag van sporten zijn, maar ook van voeding. Voeding is natuurlijk essentieel om lekker te kunnen sporten, daarom kan je bij de AH foodcourt terecht voor bijvoorbeeld ambachtelijke fruitijsjes en powerbars. Er zijn een hoop foodtrucks aanwezig! Al je vragen over sport en voeding kun je stellen aan de Allerhande sportdiëtisten en er zijn zelfs Allerhande chefkoks aanwezig die je laten zien hoe je verschillende sportgerechten kunt klaarmaken.

Vind je dit allemaal leuk klinken en zou jij ook wel naar huis willen gaan met een persoonlijk samengesteld sportmenu? Doe dan mee met deze winactie! Wat je moet doen? Like CozyMess op Instagram en Facebook en tag in een berichtje op Facebook of Instagram de persoon met wie jij daarheen zou willen gaan. Vrijdag 8 september om 12:00 uur laat ik weten wie de winnaars zijn!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply