Over mij

Hey! Wat leuk dat je mijn blog bezoekt! :) Ik zal eens iets over mijzelf vertellen.
Ik ben Kim, geboren in 1991 en ik kom uit Den Haag. De keuken is mijn favoriete plek in huis, maar ik zit ook erg graag met mijn rode kater Simba of grijze lapjeskat Mimi op de bank. Als ik niet aan het koken of eten ben, denk ik waarschijnlijk wel aan eten of ik loop ik met mijn camera door de stad of natuur. Reizen is ook één van mijn passies en de hele wereld ontdekken is mijn droom. Oh en sinds de zomer van 2018 ben ik afgestudeerd diëtiste.


Dat ik diëtiste ben betekent overigens niet dat al mijn recepten super gezond zijn ;) Ik deel vooral lekkere en simpele recepten, waarvan de meeste ook nog eens gezond zijn! Ik gebruik de term “gezond” alleen liever niet, omdat ik het een vage term vind. Wat voor mij gezond is, is niet per definitie ook gezond voor jou! Wat is nou eigenlijk precies “gezond”? Weet jij het?

Betekenis “CozyMess”?
Ik heb te veel hobby’s om op te noemen. Zo vind ik het leuk om bezig te zijn met interieur, gezondheid, fotografie, reizen, planten, veel dus. De naam CozyMess bedacht ik omdat mijn blog waarschijnlijk een gezellig rommeltje zal zijn door alle verschillende onderwerpen die ik leuk vind. Mijn nummer één liefde is echter koken en eten :) Daar zal mijn blog dan ook vooral op gericht zijn.

Naast dat ik recepten en informatie deel over voeding, deel ik ook graag leuke hotspots en reviews met jullie. En als ik een leuke reis gemaakt heb, zul je daar een dagboekje over vinden met reistips! Het lijkt me ook heel leuk om DIY artikelen of huisinterieur tips met je te delen, daar heb ik tot nu toe nog niks mee gedaan. Hopelijk ga ik daar in de toekomst meer tijd voor krijgen :)

Mijn streven is om elke maandag, woensdag en vrijdag een blog online te zetten. Echter wil ik bloggen niet als een verplichting zien, dus schrijf ik gewoon lekker wanneer ik er zin in heb!

Heb je nog een vraag, een tip of een opmerking of wil je met mij samenwerken? Je kunt mij een mailtje sturen via info@cozymess.nl

 

Liefs, Kim