Samenwerken

Samenwerken met CozyMess? Dat kan!

Ben jij opzoek naar een blogger om mee samen te werken en je eigen bereik vergroten? Dat doe ik graag! Er zijn veel mogelijkheden en ik sta voor (bijna) alles open. Neem vooral contact met me op als je interesse of een leuk idee hebt. Wil je weten welke diensten ik onder andere aanbied? Ik zal hieronder een aantal voorbeelden geven. Ook zal ik je vertellen waarom je precies met CozyMess zou moeten samenwerken!

Product review

Nieuwe producten testen vind ik hartstikke leuk. Een product/apparaat opsturen mag dan ook altijd. Wanneer ik positief ben over je product, zal ik je product benoemen op mijn blog en/of een foto delen op mijn sociale mediakanalen. Hier vind je een voorbeeld van een product review.

Advertorial

Wil je dat ik uitgebreider over jouw product schrijf? Dan is een advertorial ook mogelijk. Een advertorial is een uitgebreide blogpost waarin een product/dienst/evenement uitgelicht wordt. Dit kan in de vorm van een recept, review of in een andere vorm. De advertorial schrijf ik op zo’n manier dat het perfect aansluit bij mijn doelgroep.

Social media campagnes

Social media campagnes behoren ook tot de mogelijkheden. Dit heb ik al eerder gedaan in samenwerking met Honig. Deze campagnes kunnen worden ingezet op Facebook en Instagram.

Partnership/ambassadeursschap

Wil je je product(en)/dienst(en) vaker terug laten komen op de website en sociale mediakanalen van CozyMess? Dat is mogelijk in de vorm van een partnership of ambassadeursschap.

Winactie

Wanneer ik enthousiast ben over jouw product, vind ik het ook erg leuk om een winactie te organiseren voor mijn volgers/bezoekers. Zo kun je je product ook meer onder de aandacht brengen.

Restaurant review

Naast producten reviewen, vind ik het ook enorm leuk om restaurants te reviewen! Wil jij jouw restaurant meer onder de aandacht brengen? Stuur me een berichtje! Ik heb al meerdere hotspots verzameld op CozyMess en ik vind het super tof om deze lijst uit te breiden met nog meer fijne plekken. Natuurlijk hoort bij een goede review mooie foto’s voor de perfecte sfeerbeleving. Hier vind je al mijn restaurant reviews.

Receptontwikkeling

Recepten schrijven doe ik graag. Deze deel ik ook regelmatig op CozyMess. Natuurlijk sta ik er ook voor open om recepten te schrijven voor jouw bedrijf! Ik kan bijvoorbeeld een recept ontwikkelen met jouw product die gedeeld kan worden op mijn blog en/of jouw website.

Recept- en/of productfotografie

Fotografie is op dit een van mijn grootste bezigheden. Ik fotografeer bijvoorbeeld de gerechten voor Ekomenu (de 100% biologische maaltijdbox). Dit kan ik ook voor jou doen! Een linkje naar mijn online portfolio volgt snel. Voor nu zijn de foto’s op deze website een voorbeeld.

Waarom samenwerken met CozyMess?

CozyMess trekt maandelijks tussen de 7.500 en 9.000 unieke bezoekers en dit aantal groeit elke maand. De doelgroep bestaat voornamelijk uit vrouwen tussen de 25 en 64 jaar. Deze vrouwen hebben de interesse in koken, eten, shoppen en interieur met elkaar gemeen.

Social media bereik*
Instagram: 5.100+ volgers
Facebook: 120+ volgers
Pinterest: 235+ volgers (184.000+ maandelijkse weergaven)
Twitter: 95+ volgers

*gemeten op 4 mei 2018

Interesse? Voor meer informatie over samenwerken kun je contact met mij opnemen via info@cozymess.nl

Belangrijk: ik maak alleen reclame voor onderwerpen/producten waar ik achter sta. Daarnaast vermeld ik bij betaalde samenwerkingen altijd dat het een gesponsord artikel is. Daar zijn geen uitzonderingen bij mogelijk.