Life/ Persoonlijk

I’m back!

Zo, dat is een tijd geleden he? Wat een stilte op mijn blog. Maar hee, ik ben weer terug. Sterker dan ooit! :) Ondertussen is er HEEL VEEL veranderd. Ik heb je dan ook een heleboel te vertellen. In dit blogartikel zal ik je even een update geven.

In mijn vorige artikel schreef ik dat 2018 eigenlijk helemaal niet zo’n interessant jaar is geweest. In dat artikel schreef ik ook:

Ik wil dat 2019 anders gaat worden. Ik voel dat 2019 het jaar wordt van veranderingen.

Nou, ik heb nog nooit zo’n interessant jaar gehad als dit jaar. Ik heb dit jaar een aantal hele grote beslissingen gemaakt, waardoor mijn leven nu totaal anders is dan een jaar geleden. Ik heb mijn leven echt op z’n kop gezet en ALLES is veranderd in slechts een aantal maanden tijd.

Vietnam

Mijn 2019 begon zoals je misschien nog wel weet met een backpackreis door Vietnam. Dat was hartstikke tof. Eén van de meest interessante reizen van mijn leven. Ook een reis waar ik stiekem best veel heb nagedacht en ik denk dat deze reis me ook veel moed heeft gegeven om de keuzes te maken die ik daarna heb gemaakt.

Werk

Nadat ik terug kwam van Vietnam, werd mij een contract aangeboden bij het bedrijf waar ik op dat moment een 0-urencontract had. Ik tekende het contract en zo had ik mijn eerste officiële fulltime baan sinds ik afgestudeerd was. Super fijn! Dus, dat was verandering nummer 1.

Relatie

De grootste verandering was dat ik mijn relatie met Ronald heb verbroken, na 9 jaar samen. Een lastige keuze, maar toch ook weer niet. Achteraf was het een hele logische keuze en de beste keuze ooit, omdat we het allebei verdienen om gelukkig te zijn. Na het verbreken van de relatie heb ik een tijdje bij mijn ouders gewoond en was ik heel druk opzoek naar een eigen huis. Na een stuk of 10 bezichtigingen (allemaal studio’s van maximaal 30 m2, voor uiteraard de hoofdprijs en waar huisdieren niet welkom waren), kreeg ik het goede nieuws dat ik in aanmerking kwam voor een nieuwbouw appartement in Den Haag. WAT EEN GELUK!

Een eigen plek

Sinds juli woon ik dus met Simba en Mimi in een super fijn appartement vlak aan de zee! Het is nog steeds niet helemaal klaar, maar langzaam wordt het steeds completer en gezelliger. Het voelt in ieder geval al echt als mijn thuis en ook de katten hebben het heel erg naar hun zin in dit huis.

Verliefd

Ondertussen ben ik ook weer verliefd geworden en ben ik heel gelukkig in een nieuwe relatie. Hoewel ik haar nog maar net ken, voelt het super vertrouwd! Mijn zomer was heel fijn met haar. We hebben een hoop leuke dingen gedaan, waaronder een korte citytrip naar Dresden en Praag :) Ik kijk nu al uit naar de herfst; samen op de bank onder een dekentje, kaarsjes aan, Netflixen met storm en regen op de achtergrond en uiteraard met warme chocomelk erbij en de katten op schoot <3

Zo gek dat alles in zo’n korte tijd zo erg kan veranderen, hè? Maar gelukkig zijn het allemaal goede veranderingen en ben ik er gelukkig mee. Sterker nog, ik ben in tijden niet zo gelukkig geweest. Natuurlijk heeft het me wel veel tijd en energie gekost om alles te verwerken. En nog steeds moet ik er aan wennen dat ik nu in mijn eentje woon, voor het eerst in mijn leven. Wennen heeft gewoon even tijd nodig, maar langzaam komt dat wel!

Nu ik weer meer energie heb, wil ik dan ook echt het bloggen weer gaan oppakken. Ik mis het echt wel en ik haal ook veel energie uit het bloggen! Je zult dus een artikel voorbij zien komen wanneer ik daar zin in heb :) Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste artikelen? Volg me dan op Facebook of Instagram.

Tot snel en bedankt voor het lezen van deze lange update!

Liefs, Kim

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply