Life

Dierendag – Kitten photoshoot!

Het is vandaag 4 oktober en dat betekent dat het Dierendag is! Een dag om even stil te staan bij jouw pluizebolletje(s). Want, hoe zou je leven zijn zonder jouw harige vriend? Ik kan mij geen leven voorstellen zonder dieren. Ik heb mijn hele leven huisdieren gehad, totdat ik met Ronald ging samenwonen. Vier jaar lang heb ik het toen moeten doen zonder. Wat ben ik blij dat we Simba nu een jaartje hebben, dat heeft mijn leven echt enorm verbeterd! En die van Ronald stiekem ook, denk ik :) Gek he, dat een dier in je leven zo’n verschil kan uitmaken?

Acht weken terug zijn er vijf schattige kittens bij mijn ouders geboren. Gisteren hebben we afscheid moeten nemen van twee kittens die naar hun nieuwe baasjes gingen. Vanavond wordt de laatste opgehaald. Vrijdag ga ik onze Mimi ophalen en dan blijft er één over, die mijn ouders zelf houden. Opnieuw merkte ik hoeveel en hoe snel je om een paar diertjes gaat geven. Wat deed het pijn toen ik de kittens gisteren verliet met het idee dat ik ze nooit meer zal zien. Dat ze nooit meer op mijn schoot komen slapen, dat het rode katertje nooit meer meteen gaat spinnen als ik hem over zijn rug aai of dat ik nooit meer die dromerige schattige oogjes zal aankijken.

kittens16Gelukkig heb ik gister met behulp van mijn ouders nog voor de allerlaatste keer alle kittens op de foto kunnen zetten! En jeetje wat is dat toch lastig. Er is er altijd wel één die afgeleid wordt door iets anders, ze zitten ook nooit eens gewoon even stil met z’n allen… of één bedenkt dat hij wel even over zijn broertjes heen kan lopen tijdens de shoot… En je moet ze ook nog van de grond af fotograferen ook, anders rennen ze alle kanten op. Ik heb serieus een 64 GB kaartje volgeschoten (komt neer op zo’n 1000 foto’s!!) en er zitten een hoop gelukte foto’s tussen. Omdat ze zo schattig zijn, leek het me leuk om deze foto’s met jou te delen. En op welke dag kan dat nou beter dan op Dierendag?! :) Komen ze!

kittens6kittens4 kittens10 kittens9kittens7kittens8kittens12 kittens15 kittens13 kittens14 kittens17 kittens18kittens1 kittens11 kittens19

Liefs, Kim

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply