Recepten index

TOP 3: Recepten in oktober

top3

Oktober, de maand wanneer het echt herfst begint te worden. De maand die altijd zo druk is, op de een of andere manier!
Het is weer omgevlogen. Dit was het meest populaire artikel van oktober. Ik heb deze maand ook weer 6 recepten met jullie gedeeld, maar welke zijn het best bekeken?! Hier komt de top 3 voor oktober! :)

 

pizzabroodje

3. Pizzabroodjes!
Leuk om te zien dat een recept van Ronald weer in de smaak viel! Het was ook wel erg lekker, met al dat gesmolten kaas dat er dan zo uitstroomt.. yummm! Wie houdt daar nou niet van? ;)

 

 

halloweencpcks22. Oreo-M&M’s-Nutella cupcakesssss
Het verbaasd me eigenlijk helemaal niet zo dat dit recept op nummer 2 staat. Alle lekkere dingen die er bestaan zitten er zo’n beetje in ;) Oreo koekjes, M&M’s, cacao, Nutella en heel wat suiker haha. En ze zien er ook wel leuk uit natuurlijk :) Een ander Halloween recept die ik poste, vind je hier!

 


psl1111

1. Pumpkin Spice Latte!
Het ultieme herfst drankje, als je het mij vraagt. Misschien ben je hem al tegengekomen bij Starbucks, maar vond je hem veel te duur (terecht!). Met dit recept kun je hem lekker zelf maken :) Doen hoor, is echt lekker!

 

Welk recept van oktober lijkt jou het lekkerst?
Heb jij al een recept uitgeprobeerd van CozyMess? Ik zou het hartstikke leuk vinden als je me dat laat weten.
Hoe kun je dat doen? Post je foto op Instagram, gebruik de hashtag #cozymessnl en tag mijn instagram account in jouw foto.
Heb je geen Instagram? Een reactie op mijn blog is ook hartstikke tof! Of deel je foto op de Facebookpagina!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply