Life

10x leuke woonkamer accessoires

woonkamer accessoires

De laatste tijd  hebben Lianne en ik heel wat gedaan in ons huis. De meubels in de woonkamer zijn nu zo goed als af. Ook de slaapkamer hebben we wat gezelliger gemaakt. Eigenlijk moeten er alleen nog wat klusjes gedaan worden door mijn vader. Zoals een eettafellamp maken en wat planken ophangen. De tijd voor leuke woonkamer accessoires is dus aangebroken! Misschien is dat nog wel het leukste deel van een huis inrichten :) Ik zit regelmatig op verschillende websites en in verschillende tijdschriften inspiratie op te doen voor leuke  woonaccessoires voor in de woonkamer en toen dacht ik: waarom deel ik niet gewoon een aantal leuke woonkamer accessoires op mijn blog?! Dus zo is dit artikel ontstaan.

Als ik ons woonkamer zou moeten omschrijven, zou ik op het volgende komen: groen, planten, natuurlijk, zwart en stoer. We hebben de kleur ‘Eucalyptus’ op de meeste muren, de overige muren zijn wit. Dit hebben we gecombineerd met houten zwarte meubels die een warm houten blad hebben. Verder staan er aardig wat planten in de woonkamer en nog wat natuurlijke accessoires, bijvoorbeeld van bamboe. De kleur die het beste matcht bij onze woonkamer is dan ook: wit, zwart, goud en geel. Vandaar dat ik in dit artikel voornamelijk accessoires deel die hierbij passen! :)

leuke woonkamer accessoires

 1. Leuke bloempotmanden:
  Deze leuke manden in 3 verschillende maten geven een leuk speels effect aan je woonkamer. Gemaakt van natuurlijk materiaal, namelijk zeegras.
 2. Koperen schaal/dienblad:
  Toen ik dit dienblad zag, was ik meteen verliefd. Zo mooi! Het doet me meteen denken aan onze vakantie naar Marokko. Dit dienblad kan je gebruiken als dienblad, of je zet er een paar mooie accessoires of (geur)kaarsen op.
 3. Luxe geurkaars: 
  Ik houd echt enorm van geurkaarsen en deze ziet er ook nog eens geweldig uit. Hij zou prachtig staan op de koperen dienblad die ik hiervoor liet zien.  Deze geurkaars is van Riviera Maison en ze hebben hem in 2 verschillende geuren.
 4. Olifant waxinehouder:
  We blijven nog eventjes hangen bij de kaarsen, want ik kwam dit SUPER schattige olifanten waxinehouder tegen. Ik vind hem echt zo leuk! Het doet me denken aan verre reizen. Als ik dit leuke waxinehoudertje tegen zou komen tijdens een vakantie naar Afrika, zou ik hem meteen kopen!
 5. Madam Stoltz bloempot:
  Dit leuke merk heeft allerlei bloempotten in de vorm van gezichten. Deze groene vond ik erg leuk. Zie je het al voor je om hier een graslelie of een andere sprietenplant in te doen?
 6. Kunstplant Pilea:
  Vind je planten in je interieur nou echt geweldig, maar heb je zelf geen groene vingers? Dan kan je natuurlijk altijd nog denken aan een kunstplant. Tegenwoordig heb je veel mooie kunstplanten waarbij het echt niet opvalt dat ie nep is. Lianne en ik hebben wel groene vingers, maar ik zou best wel wat planten willen hebben in de badkamer die geen daglicht heeft. Dan is zo’n nepplant natuurlijk ook ideaal!
 7. Abstract hoofd:
  Dit abstracte hoofd zou super leuk staan op een bijzettafeltje of op/in een mooie kast. Valt meteen op door de terracotta finish!
 8. Natuurlijke look plaid:
  Oke in de zomer heb je het waarschijnlijk niet nodig, maar ik heb nooit genoeg dekentjes en plaids. En nu ik er over nadenk, je kunt in de zomer gewoon je plaid mee naar buiten te nemen voor als het ‘s avonds wat frisser wordt. Dit plaid vind ik in ieder geval erg mooi vanwege de natuurlijke look én aangezien ik vrij lang ben, is het fijn dat dit plaid 180×130 cm is!
 9. Okergele kussenhoes:
  Naast dekentjes, ben ik ook gek op kussentjes. Onze bank ligt er vol mee. Deze okergele kussenhoes is groter dan de standaard kussenhoes, wat een leuk speels effect geeft op de bank gecombineerd met andere kussentjes.
 10. Zwarte bijzettafel:
  Een bijzettafeltje kan natuurlijk niet ontbreken. Deze vind ik gaaf omdat hij mat zwart is, een ronde vorm heeft en 2 verdiepingen. Leuk om kaarsjes en een plantje op te zetten. En ik zie nu al voor me dat de katten gaan liggen op de onderste verdieping :)

Als mijn vader eindelijk die paar laatste klusjes af heeft in de woonkamer, zal ik eens een rondleiding geven door ons huis :) Dus pap, wanneer kom je klussen?

De linkjes naar de producten zijn affiliate links. Dit betekent dat wanneer jij iets bestelt via die link, ik een klein bedrag ontvang. Voor jou maakt dit niks uit, jij betaalt de normale prijs. Met elk bedrag dat ik ontvang, help jij ervoor zorgen dat CozyMess kan blijven bestaan.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Kim's Maand - Juni 2020 - CozyMess
  7 juli 2020 at 16:20

  […] 10x leuke woonkamer accessoires […]

 • Leave a Reply