Life

De “Foute Kersttrui” Shoot

foute kersttruien

Heb jij je foute kersttrui al in huis?? Wehkamp heeft op het moment een hele leuke actie voor het goede doel en jij kan daar aan meedoen! Hoe? Door een zo gek mogelijke foto in je favoriete foute kersttrui in te zenden, via de Facebook pagina van Wehkamp. Voor elke ingezonden foto gaat er 1 euro naar het Ronald McDonald Kinderfonds, zodat zieke kindjes samen kunnen zijn met hun ouders en broertjes en zusjes. Niemand wilt toch alleen zijn met de feestdagen?

Kijk voor meer informatie even op deze pagina van de Wehkamp.

 

foute kersttrui

 

Het is een kleine moeite om mee te doen aan deze actie, daarnaast is het ook nog super leuk om gekke foto’s te maken! Oh en ook niet verkeerd; de leukste foto met de foute kersttrui maakt ook nog eens kans op een Wehkamp cadeaukaart van 200 euro! Om je op weg te helpen, heb ik samen met mijn zusje de “Foute Kersttrui” shoot gehouden om gekke foto’s te maken ter inspiratie! Hoe gekker, hoe beter… Toch?! Dus haal de gekke mutsen, sjaaltjes, confetti kanonnen, glitters, kerstverlichting en het vuurwerk maar te voorschijn en ga er mee los! Ehm, kijk maar wel uit met dat laatste btw… ;)

Hier komen de ideeën, bereid je voor op een berg foute-kersttrui-foto’s……

 

Het kampvuur.

We begonnen met een shoot in de tuin, want wat is er nou leuker dan om in je foute kersttrui bij de vuurkorf te gaan zitten met een zak marshmallows?? Vreten tot je misselijk bent!

foute kersttruien

foute kersttruien

foute kersttruien

foute kersttruien

 

Gebruik je huisdier!

Of je kat/hond/cavia/konijn/goudvis het net zo leuk vindt als jij, weet ik niet. Maar het levert wel een leuke shoot op! :)

foute kersttruien

foute kersttruienfoute kersttruienfoute kersttrui

 

Confetti!

Gooi het over iemand heen, of blaas het naar de camera!

foute kersttruien

foute kersttruien

 

Sterretjesssssss!

Kijk naar het sterretje alsof je nog nooit een sterretje gezien hebt, of speel met de sluitertijd van je camera om leuke figuren te maken!

foute kersttruien foute kersttruien foute kersttruienfoute kersttruien

 

De familiefoto’s

Cheesy familiefoto’s in foute kersttrui kunnen uiteraard niet ontbreken. Kan je meteen gebruiken als kerstkaart of om iedereen fijne feestdagen te wensen via Facebook ;)

foute kersttruien fam1foute kersttruien

 

Nou, dat is wel genoeg inspiratie voor een foute kersttrui foto denk ik zo! Heb je je foute kersttrui ondertussen al aangetrokken en ga jij jouw gekste foute-kersttruien-foto ook delen met Wehkamp om 1 euro te schenken aan het Ronald McDonald Kinderfonds? Dat zou echt te gek ;) zijn! Je hebt tot 28 december de tijd om mee te doen aan hun actie. En als je toch aan het delen bent, deel je foto dan ook meteen met mij! Ik ben heel erg benieuwd naar jouw gekke foto’s. Gebruik de hashtag #cozykerst2016 op Instagram en tag mij erin @cozymess.nl zodat ik hem kan vinden! Delen op de Facebook pagina van CozyMess kan uiteraard ook :)

-xxx- Kim

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Terugblik op 2016: mijn food video voor Honig - CozyMess
    31 december 2016 at 15:47

    […] mogen doen, waar ik erg dankbaar voor ben. Zo werd ik gevraagd door Wehkamp om mee te doen aan de “Foute kersttruien Challenge“, ik mocht samen met Ronald eten bij Alan & Pim’s en het hoogtepunt is iets wat ik […]

  • Leave a Reply