Diner/ Food/ Sweets & Snacks

5 x Halloween recepten

Hey guys! Over een aantal dagen is het alweer Halloween! :) De een heeft er niks mee, de ander geeft een groot feest… Ik hoor een beetje bij die laatste doelgroep ;) Ik geef geen feest, maar elk jaar help ik bij het organiseren van een groot Halloween evenement in Den Haag! Wat met een klein evenementje begon, is uitgegroeid tot een evenement waar meer dan 600 mensen op af komen. Elk jaar komen er weer meer mensen bij, super tof! Hierdoor kom ik altijd al lekker vroeg in de Halloween sfeer. Dit jaar had ik helaas geen tijd om leuke Halloween recepten te bedenken en te maken, maar ik heb nog 2 Halloween recepten van vorig jaar :) Deze post heb ik uitgebreid met leuke recepten van andere bloggers! Zijn het geen plaatjes???

 

 

halloweencpcks21. Halloween cupcakes (Oreo M&M’s Nutelle cupcakes)
Deze cupcakes maakte ik vorig jaar en waren een groooooot succes! Ze zijn er toch ook super leuk uit? :)

 

 

broodjeworm2b

2. Broodje Worm

Dit is waarschijnlijk het makkelijkste en snelste Halloween recept, maar wel met een heel leuk resultaat! :)

 

 

halloween-kaassnacks-3

3. Duivelse kaasballetjes

Deze kaasballetjes kwam ik tegen op de blog van Simone’s Kitchen, zijn ze niet cute??? Ze lijken me nog heerlijk ook!

 

 

jackolantern4_zps62095944

4. Halloween gevulde paprika’s

Dit vond ik ook een geniaal idee! Een hartstikke leuk en lekker diner idee voor op Halloween, door Lekker en Simpel :)

 

 

10_halloween_trifle_11

5. Red Velvet Halloween Trifle
Wauw, deze trifles van 88food zien er echt tof uit! Een super leuk dessert om een Halloween diner af te sluiten! 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    tisfeest
    22 november 2016 at 16:16

    Ziet er allemaal heel goed uit! erg creatieve ideeen, ga een paar hiervan, vooral die paprika’s, zelf proberen.

    Groetjes

  • Leave a Reply