Hotspots/ Life

FOOD FESTIVAL: Food Soul Festival – Zoetermeer

foodsoulfestival1

 

Afgelopen zondag heb ik nog even sfeer geproefd bij “Food Soul Festival”! En niet alleen sfeer, veel meer natuurlijk!
Dit gezellige foodfestival was het hele weekend (28 – 30 augustus) te vinden op het Marseillepad langs de grote Dobbe in Zoetermeer.
Het uitzicht over de Dobbe is prachtig! En het weer hadden ze ook ontzettend mee. Het festival was dan ook gezellig druk.

Ik heb een aantal heeeeerlijke dingen geproefd. Aanraders:
De Patatas Bravas van De Pieper Mobiel! Lekkere portie + heerlijke saus!
De Saté Babi van Sate-Man! Krijg je nooit genoeg van! De broodjes saté zagen er ook heerlijk uit. Die had ik ook heel graag willen proberen!
Het broodje Rendang van De Filostoof! We moesten even wennen aan de combi: Hollands wit broodje + Rendang + citroenmayonaise (als Indo + Indonesische-keuken-liefhebber), maar de Rendang was echt heerlijk!
Geen aanrader (volgens Ronald), maar wel leuk om een keer geprobeerd te hebben: de sprinkhaan, covered in chocola van de Pop-up Booth (deze foodtruck had zelfs een eigen silent disco!!!)!

Wat moet je nog meer weten over dit foodfestival, voor we over gaan op beelden?

 • Je betaalt al het lekkers met munten. Deze kun je bij de kassa kopen voor 2,50 euro per stuk.
 • Als je een drankje wilt, betaal je eenmalig voor een (milieuvriendelijk) hardplastic beker. Deze beker kost een half muntje (1,25 euro) en dit geld krijg je niet terug.
 • Dit jaar vond Food Soul Festival plaats in Noordwijk, Amsterdam en Zoetermeer. Volgend jaar vast weer?!

 

De foto’s!

fsf1 fsf2 fsf3 fsf4fsf6 fsf8 fsf9 fsf10fsf11 fsf12 fsf13 fsf14fsf15 fsf15b fsf16fsf17 fsf18fsf21fsf20fsf21cfsf23fsf25fsf26fsf27fsf28fsf29fsf30fsf31fsf34

 

Alle foto’s zijn door mij gemaakt. Wil je een foto gebruiken? Vraag dan eerst even om mijn toestemming of vermeld deze website bij de foto!

 

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  FESTIVAL: Foodfestivals in september | CozyMess
  11 september 2015 at 15:10

  […] gemerkt hebt, ben ik een groot liefhebber van foodfestivals. In Augustus heb ik Rrrollend Leiden en Food Soul Festival Zoetermeer bezocht en hier ook iets over geschreven. Heb je die blogs al gezien? Dan zal je vast begrijpen […]

 • Leave a Reply