Hotspots

Sushi Festival Joy – 2017

joy

Begin juni bezochten Ronald en ik het Sushi Festival Joy in Den Haag. Een SUSHI festival?! Ja! En deze zomer kan je het nog twee weekenden bezoeken, in Den Bosch (25, 26, 27 augustus) en in Maastricht (15, 16, 17 september). Waarom je er heen zou moeten gaan? Dat vertel ik dit artikel :)

Er zijn genoeg food truck festivals, maar Joy is anders dan de rest. Alles is met een Aziatisch tintje. Laat ik nou net gek zijn op Azië ;) Niet alleen kan je er sushi eten van een draaiende band, je vind er ook gerolde ijs, dim sum, noodles en Koreaanse gerechten. Oh en karaoke en arcade spelletjes maken het Aziatische sfeertje helemaal af!

joy

joy

Wij probeerden natuurlijk zo veel mogelijk uit en werkelijk waar alles was lekker. Het hoogtepunt? Ik denk de Korean Fried Chicken en de Crunchy Sushi… Maar ook de Poke bowl en het probeerplankje met Aziatische hotdog waren echt heel lekker! Bij de ijsrolletjes stond een enorm lange rij, snap ik ook wel… Ik had ze ook graag willen proberen! Helaas was het die dag niet echt mooi weer, dus vond ik het wachten niet waard… Maar ik ben echt enorm benieuwd naar die ijsrolletjes! Lijkt dit food festival jou wel leuk? En ga je die ijsrolletjes uitproberen? Laat me vooral even weten hoe het was ;)

joy

joy

joy

joy

joy

joy

Dusssss, schrijf maar even in je agenda:

25, 26, 27 augustus Festival Joy in Den Bosch (Paleiskwartier park)
15, 16, 17 september Festival Joy in Maastricht (Stadspark)

En wil je meer informatie, bezoek dan even deze website!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Auke Teunissen
    1 mei 2018 at 20:58

    Hallo Kim,

    Ik ben op zoek naar de cateraar van de sushi bowls op het joy festival van afgelopen jaar, er staat een mooie foto van op je site. Het was een duo, weet jij toevallig wie? Dank!!!

  • Leave a Reply