Diner

Spaghetti met pangasiusfilet

spaghetti met pangasiusfilet

Voordat ik op vakantie probeerde ik mijn vriezer een beetje leeg te eten. Zo kwam ik twee pangasiusfilets tegen met tuinkruiden, die kocht ik ooit bij de Albert Heijn met zo’n 35% sticker en gooide het meteen in mijn vriezer. Maar eigenlijk had ik heel erg trek in spaghetti, dus besloot ik deze twee ingrediënten met elkaar ging combineren. Tegen mijn verwachting in maakte ik een heel lekker gerecht met allerlei restjes die ik over had en hier is hij dan: de spaghetti met pangasiusfilet! Het leek me een gekke combinatie dus ging er niet vanuit dat dit recept een plekje op mijn blog zou krijgen haha, dat kan je ook wel terug zien aan de foto’s die ik maakte.. oeps. Dit was nog de beste foto haha.

Misschien is het wel een hele normale combinatie hoor, spaghetti met pangasiusfilet… Ik heb geen idee, voor mij was het in ieder geval de eerste keer. In combinatie met creme fraiche, mosterd en courgette was het een heerlijk gerecht. Die pangasiusfiletvan de AH is sowieso echt heel lekker, lekkerder dan ik had verwacht. Het kreeg een lekker bruin korstje. Zeker iets wat ik vaker zal gaan halen. Het mooiste van dit gerecht is misschien nog wel dat het maar 5 ingrediënten bevat en binnen 20 minuten klaar is! Ideaal voor op drukke dagen dus :)

Spaghetti met pangasiusfilet

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: 2
Cooking Time: 20

Ingredients

  • 150 gram volkoren spaghetti
  • 300 gram pangasiusfilet met tuinkruiden
  • 250 gram courgette
  • 120 gram crème fraîche
  • 2 flinke eetlepels mosterd
  • Peper en zout

Instructions

1

Kook de spaghetti volgens de verpakking

2

Bak de pangasius aan beide kanten bruin

3

Snijd de courgette ondertussen in kleine blokjes

4

Haal de gebakken pangasiusfilet uit de pan en snijd dit in stukjes

5

Bak de courgette in de pan van de pangasius

6

Meng ondertussen de crème fraîche met de mosterd en breng het op smaak met peper en zout

7

Doe dit "sausje" bij de gekookte en uitgelekte spaghetti

8

Voeg de gebakken courgette toe en de stukjes pangasiusfilet en meng het door elkaar

9

Klaar!

Heb jij wel eens een combinatie gebruikt die je in eerste instantie heel gek leek, maar heel goed uitpakte? Laat het me vooral weten! Ik ben heel erg benieuwd :)

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply