Hotspots

Little V – Den Haag

little v

Een tijdje geleden gingen Ronald en ik spontaan uiteten. Ik heb een hele lijst met restaurantjes waar ik graag heen wil en één van die restaurantjes was Little V. Nou zoals je begrijpt kan ik deze nu afstrepen, maar mijn bezoek zal zeker niet de laatste zijn. Wauw, wat een eten! In dit artikel zal ik je er alles over vertellen ;)

Little V is een Vietnamees restaurant in het centrum van Den Haag, bij Chinatown. Er zit er ook eentje in Rotterdam trouwens. Wanneer het lekker weer is, kun je buiten zitten op het grote terras. Het interieur binnen in het restaurant is wel echt prachtig, dus mag je eigenlijk niet missen :) Houten tafels, leren banken, veel groen en veel lampen. Heel sfeervol. Ronald zei dat zelfs de toilet mooi was.

little v

Naast lekker eten heeft Little V ook hele lekkere drankjes. De huisgemaakte ijsthee en limonades zijn echt een dikke aanrader. Alles wordt ook super leuk geserveerd.

little v little v

De maaltijden zijn enorm groot en smaakvol. Je kan makkelijk een aantal gerechten kiezen en die delen. De curry was zo lekker, dat Ronald er tranen van in z’n ogen kreeg. Het was ook wel het lekkerste van alles. Verder was opmerkelijk hoeveel groente alle gerechten bevatten. Als je ergens gezond wilt eten, ben je hier wel aan het juiste adres :)

little v

Als voorgerecht hadden we de Goi Cuon met garnalen. Dit zijn rijstvelrolletjes. Als je dit nooit gegeten hebt, moet je het zeker eens proberen :) Ik heb er ook een recept van hier op CozyMess, check deze maar eens. We hadden ook nog Bahn Cuon, dit is ravioli gevuld met gestoomd varkensgehakt, Vietnamese varkenspastei en shiitake paddenstoelen. Deze vond ik echt heel lekker!

little vAls hoofdgerecht hadden we iets met biefstuk, helaas weet ik niet meer welke, maar die vonden we allebei niet heeeel bijzonder. Was wel lekker hoor, maar die curry was lekkerder. Verder hadden we nog 2 groentegerechtjes en noedels. De curry waar ik het steeds over heb is de Cari Do Bien; roergebakken gamba’s en coquilles in kokos-currysaus. Beloof me dat je die ooit gaat proeven, please ;)

little v

 

Rabbijn Maarsenplein 21,
2512 HJ Den Haag
Op maandag gesloten, doordeweeks open tot 22 uur
Op vrijdag en zaterdag tot 22:30 uur en op zondag tot 21:30 uur

Website

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply