Life

10 x Sinterklaas cadeautjes rond de 10 euro

Het is sneller pakjesavond dan je denkt! Hoog tijd om leuke Sinterklaas cadeautjes te gaan kopen, maar wat kan dat moeilijk zijn! Ook ik vind het altijd erg lastig om iets te bedenken, vooral voor mannen. Als ik aan Ronald of mijn vader vraag wat ze graag willen hebben, antwoorden ze standaard met “Ik weet het niet, ik heb alles al”. Ik vraag me altijd af of zij dan geluk hebben of dat ze gewoon verwend zijn :p Of ik het positief of negatief moet zien haha. Maakt verder ook niet uit, ik begrijp ze gewoon niet. Wanneer mij gevraagd wordt wat ik wil hebben, kom ik met een lijst van wel 10000 dingen aan. Ik weet altijd wel wat te bedenken, gewoon omdat het leuk is! Ik heb nog lang niet alle kookboeken die ik zou willen hebben bijvoorbeeld! :p

 

pexels-photo-104966

 

Omdat ik weet hoe moeilijk het is om Sinterklaas cadeautjes te kopen, heb ik voor jou even op Bol.com gespeurd naar leuke ideeën. Daaruit is deze lijst met 10 leuke Sinterklaas cadeautjes rond de 10 euro ontstaan! Uiteraard is deze lijst opgesteld voor mensen die van eten en koken houden. Ik heb ook zoveel mogelijk ideeën voor mannen voor je op een rijtje gezet. Ik heb de cadeautjes gesorteerd op prijs, van de goedkoopste naar duurste. Ik hoop dat je er iets aan hebt! :)

 

Sinterklaas cadeautjes rond de 10 euro

 

Psssst, doe je niets met Sinterklaas? Deze lijst is natuurlijk ook te gebruiken ter inspiratie voor kerst cadeautjes ;)

 1. Kookboek “Bake my day” – 5 euro
  Voor de bakkers onder ons! Een mooi koekboek voor 5 euro kan je toch sowieso niet laten liggen?? Dit boek staat vol met basisrecepten, tips en adviezen.
 2. Cocktailmaatje – 7,50 euro
  Dit is iets wat ik persoonlijk altijd mis. Een cocktail-/barmaatje om de lekkerste cocktails/drankjes te maken. Zeker straks rond de feestdagen kan een lekker drankje niet ontbreken, toch? :)
 3. Kookboek “Het Spirelli kookboek” – 8,95 euro
  Voor iemand die een Spirelli of een ander spiraalsnijder heeft, is dit een heel leuk boekje. Zo maak je heel makkelijk gezonde recepten, zoals courgettespaghetti of wortelparppadelle!
 4. Kookboek “Hamburgers” – 8,95 euro
  Met dit boekje maak je mannen vast wel blij! Hij staat vol heerlijke hamburgerrecepten. Om precies te zijn: vijfentwintig verschillende hamburgers! Uiteraard met een paar vegetarische opties.
 5. Kookboek “500 studentenmaaltijden” – 9,99 euro
  Elke student kan denk ik wel 500 makkelijke en lekkere studentenmaaltijden gebruiken. 500 recepten!! Sowieso elke dag een ander gerecht :) Er zijn ook nog andere leuke kookboekjes van “500 recepten”, zoals 500 ontbijt- en lunchrecepten, 500 taarten en cakes en 500 hapjes.
 6. IJsstenen – 10,50 euro
  Ik vind dit op de een of andere manier echt een heel leuk mannencadeau. Je legt de stenen even in de vriezer en doet ze dan in je glas om je drankje ijskoud te houden. Oke, misschien niet het perfecte cadeau voor in de winter… Maar straks voor in de zomer erg leuk haha.
 7. Longdrink glazen – 10,99 euro
  Niks fijner dan heeeeele grote longdrink glazen. Deze hebben een inhoud van maar liefst 500 ml. Vier van deze glazen water en je hebt je 2 liter per dag ook weer gehaald ;) Oh, theeglazen/mokken met een inhoud van 500 ml zijn ook mega fijn!!
 8. Springvorm 24 cm – 11,95 euro
  Zelf heb ik het probleem dat mijn springvormen afwijken van de standaard 24 cm maat. Nouja, ik weet niet of 24 cm de standaard maat is, maar wanneer ik een recept van een taart zoek staat er vrijwel altijd 24 cm. Dat is kleiner dan die ik heb, dus krijg ik altijd een hele platte taart haha. Een goede springvorm is echt belangrijk wanneer je het leuk vindt om te bakken.
 9. Siliconen Lego vormpjes – 12,95 euro
  Ook dit vond ik zo’n typisch mannen cadeau! Een beetje voor de nerdie mannen dan :)
 10. Kruidenschaar – 13,91 euro
  Een kruidenschaar is niet per se noodzakelijk om te hebben, maar het maakt het gebruiken van kruiden wel nóg makkelijker :)

Wat staat er op jouw verlanglijstje? :)

Liefs, Kim

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  10 x Sinterklaas cadeautjes onder de 20 euro - CozyMess
  30 november 2016 at 12:49

  […] Opzoek naar cadeautjes rond de 10 euro? Check dan deze lijst eventjes […]

 • Leave a Reply