Recepten index

TOP 3: Recepten in September

top3september

 

Het is weer zo ver! Vandaag is het alweer de laatste vrijdag van september. Mijn opleiding is alweer een maand aan de gang en ik zit alweer haast op de helft van dit schoolblok.
De tentamens komen weer in zicht, maar ik heb nog niet echt het idee dat we nog iets gedaan hebben op school haha. Dat wordt straks weer lekker stressen!

Ondanks ik veel naar school moet, heb ik toch heel september weer op de vaste dagen (maandag, woensdag en vrijdag) een blog gepost. Dit was het allerpopulairste blogbericht deze maand. Maar, wat waren de best bekeken recepten in september?

 

spaghetticarbo

3. Spaghetti Carbonara.
De spaghetti carbonara heeft een terechte plek in de top 3 gekregen, want wat is dat toch lekker!
Het is een simpel recept die iedereen kan maken, maar waar je ontzettend blij van wordt! Echte comfortfood!

 

kokosballen

2. Kokos energy bites.
Op Instagram kreeg ik er al veel reacties op! Dus het verbaasd me niks dat dit recept op nummer 2 staat. Ze zijn heerlijk en geven net even die energie boost, die ik zelf goed kan gebruiken na een lange schooldag.
Ik geef je een vegan versie en een makkelijke versie in mijn blog.

 

ontbijtmuffin1

1. De hartige eimuffins.
De winnaar van deze maand! Ze zijn ook gewoon super lekker, makkelijk én gezond. Tientallen variaties kan je er op bedenken. Misschien een keertje gerookte zalm er doorheen proberen met roomkaas? Mmmmm… ik krijg er meteen trek in! Heb jij ze al gemaakt?

Welk recept van september lijkt jou het lekkerst?
Heb jij al een recept uitgeprobeerd van CozyMess? Ik zou het hartstikke leuk vinden als je me dat laat weten.
Hoe kun je dat doen? Post je foto op Instagram, gebruik de hashtag #cozymessnl en tag mijn instagram account in jouw foto.
Heb je geen Instagram? Een reactie op mijn blog is ook hartstikke tof! Of deel je foto op de Facebookpagina!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply