Cheat Food/ Drankjes/ Food

Freakshake + video!

Freakshake

Hallooo! Ergens in februari maakte ik met mijn zusje een freakshake video en ja hij komt nu pas online. Echt erg. Het duurde even voor ik het filmpje helemaal in elkaar gezet had hihi, daar moet ik nog een beetje mee oefenen ;) Vooral de voice-over heb ik wel duizend keer opnieuw moeten doen en nog steeds vind ik het super awkward hahaha. Daarom ga je binnenkort nog meer video’s vinden op CozyMess, zodat het steeds beter gaat! Laat me vooral weten of je dat leuk vindt of niet.

Freakshake Oreo

 

Freakshake? Wat is dat? In Nederland is het nog niet zo bekend, maar ik gok dat dat nog wel komt. Het zijn enorme milkshakes met heel veel toppings. Denk aan: slagroom, donuts, brownies, chocola, marshmallows, zelfs suikerspin heb ik gezien. Hoe gekker hoe beter! Een tijdje geleden dronken mijn zusje en ik zo’n freakshake bij Bulls & Dogs in Amsterdam en we konden niet wachten om er zelf ook een te maken. Dus als jij geen zin hebt om zelf een freakshake te maken, raad ik Bulls & Dogs aan ;) Ze zitten ook in de Food Hallen. Weet alleen niet of je daar ook een freakshake kan krijgen.

Freakshake

Na wat inspiratie op te doen via Pinterest besloten we om niet één maar twee versies te maken. We konden namelijk niet kiezen. Ik zal je alvast verklappen dat de versie met Oreo echt super lekker was, die andere freakshake was niet helemaaaal gelukt ;) Maar kijk vooral het filmpje even! Ik ga het recept hier niet uittypen want naja, het is niet echt een recept te noemen… De ingrediëntenlijsten staan in het filmpje vermeld! Maar experimenteer vooral lekker zelf er mee en deel jouw creatie met me op mijn Facebookpagina of Instagram! Gebruik daarbij de hashtag #cozymessfood en tag @cozymess.nl er in, dan kan ik je creatie terugvinden! :)

Video Freakshake:

Wat vind je van de freakshakes? Ga je er eentje maken? Of wacht je tot je een freakshake in de buurt ergens kan drinken? Wat lijkt jou een lekkere combinatie? Enne… Lijkt het je leuk als ik vaker filmpjes ga maken en delen? Wat voor filmpjes wil je dan zien? Heb je nog tips voor me? :) Een hoop vragen, maar door het beantwoorden van deze vragen zal je me erg op weg helpen! :)

Liefs, Kim

Freakshake

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply